Αθλητισμός|03.04.2019 00:55

Ματσάρα στο Μαδριγάλ, αλύγιστη Μπάρτσα (4-4) με τη Βιγιαρεάλ (vid)

Newsroom

Η Βιγιαρεάλ βρέθηκε μια ανάσα από μια σπουδαία επικράτηση με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο Μαδριγάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» νικούσε 4-2 μέχρι στο 90', όμως η αλύγιστη ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μέσι και με κεραυνό του Σουάρες στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων ισοφάρισε 4-4.

Το παιχνίδι φάνηκε εξαρχής... τρελό καθώς μόλις στο 16' oi «μπλαουγράνα» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ του Κοουτίνιο στο 12' και του Μάλκομ στο 16'. Ωστόσο, η συγκλονιστική Βιγιαρεάλ, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, με αντεπίθεση διαρκείας και με μαέστρο τον καταταλαιπωρημένο λόγω τραυματισμών αλλά σπουδαίο μεσοεπιθετικό Σάντι Καθόρλα, ανέτρεψε το 0-2 σε 4-2 με γκολ των Τσουκβουέζε (23'), Εκαμπί (50'),  Ιμπόρα (62') και Μπάκα (80').

Ολα αυτά όμως προτού αναλάβουν δράση οι εξωπραγματικοί Μέσι και Σουάρες, οι οποίοι έσωσαν την Μπάρτσα από μια ήττα-συντριβή. Πάντως οι Καταλανοί λίγες ημέρες πριν από το σαββατιάτικο (6/4) ντέρμπι κορυφής με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καμπ Νόου, είδαν τη διαφορά να ψαλιδίζεται στους οκτώ βαθμούς καθώς λίγο νωρίτερα οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν 2-0 της Τζιρόνα χάρη στα γκολ του Γοδίν στο 76' και του Γκριεζμάν στο 94'.

Δείτε το video με τα γκολ και τη συγκλονιστική εξέλιξη της αναμέτρησης:

ποδόσφαιροΒιγιαρεάλΜπαρτσελόναLa LigaΙσπανία