Αθλητισμός|02.03.2024 21:12

Χαμός με Μαρινάκη στο τέλος του Νότιγχαμ - Λίβερπουλ: «Κυνήγησε τον διαιτητή Τίρνεϊ - Χρειάστηκε να απομακρυνθεί από την ασφάλεια» αναφέρει το BBC

Newsroom

Μεγάλη ένταση επικράτησε μετά το σφύριγμα της λήξης στο παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λίβερπουλ το οποίο κρίθηκε με γκολ του Νούνιες στο 99'. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο οργισμένος και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης Πολ Τίρνι.

Οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ στη Νότιγχαμ θεωρούν ότι αδίκως ο Τίρνι κράτησε δύο λεπτά επιπλέον χρόνου (το γκολ επιτεύχθηκε 30 δευτερόλεπτα μετά τα οχτώ λεπτά που είχε αρχικά δείξει ο τέταρτος διαιτητής). Επίσης υπάρχουν αναφορές ότι στη φάση από την οποία άρχισε το γκολ, η Λίβερπουλ δεν τήρησε το fair play.

Από τις έντονες διαμαρτυρίες του προπονητικού τιμ της Νότιγχαμ Φόρεστ προς τον διαιτητή, αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητή Στίβεν Ριντ, ενώ ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου του BBC, Ρομπ Σκόφιλντ, ο οποίος βρισκόταν μέσα στη φυσούνα του Σίτι Γκράουντ, μετέδωσε τα εξής: «Σπάνια βλέπεις τέτοιες σκηνές στη φυσούνα. Είδαμε τον Στίβεν Ριντ έξαλλο. Αυτός και ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης ακολούθησαν τον διαιτητή Πολ Τίρνι και τον τέταρτο Γκρέιαμ Σκοτ μέχρι το δωμάτιο των διαιτητών, ουρλιάζοντας: "Σεβαστείτε τους παίκτες! Σεβαστείτε τους παίκτες! Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα! Σεβαστείτε τους παίκτες!"»

Ο ρεπόρτερ συνέχισε: «Ο Μαρινάκης κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από τους ανθρώπους ασφαλείας. Οι παίκτες της Φόρεστ ήταν έξαλλοι, ο Νούνο έδειχνε εντελώς διαλυμένος. Ο Γιούργκεν Κλοπ εξερράγη δίπλα μου, υποστηρίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Επικράτησε ένα χάος».

ειδήσεις τώραΛίβερπουλΝότιγχαμ ΦόρεστPremier LeagueΒαγγέλης Μαρινάκης