Αθλητισμός|03.03.2024 22:00

Με εκτελεστή ξανά τον Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα τον Βόλο και τερμάτισε τρίτος στην κανονική περίοδο

Newsroom

Το... μαγικό ραβδί του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μεταμορφώσει τον Ολυμπιακό που επικράτησε άνετα με 3-0 του Βόλου στο Γ. Καραϊσκάκης, πανηγύρισε την έκτη σερί νίκη επί των ημερών του Ισπανού και την έβδομη συνολικά (σε πρωτάθλημα και Ευρώπη) και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην τρίτη θέση έχοντας προσπεράσει τον Παναθηναϊκό

Σχεδόν με τη σέντρα άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο γήπεδο. Ο Μπαριέντος έκανε επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μασούρα και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος τιμώρησε τον παίκτη του Βόλου με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ολυμπιακός έγινε κυρίαρχος του παιχνιδιού και αφού πίεσε τους φιλοξενούμενους βρήκε γκολ στο 27' με τον συνήθη ύποπτο Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να κυνηγά το γκολ για να κλειδώσει το τρίποντο και το βρήκε στο φινάλε του ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι με τον Ποντένσε και ο Ελ Κααμπί, που ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος διαμορφώνοντας το 2-0.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να πατήσει «γκάζι» και άδραξε την ευκαιρία για συντήρηση δυνάμεων ενόψει της «ευρωπαϊκής μάχης» με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δημιουργήσε, ωστόσο, κάποιες ευκαιρίες με τον Κόβατς να αποδεικνύεται καθοριστικός και να κρατάει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Πάντως, τρία λεπτά πριν από το τέλος, ο Γιόβετιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με σουτ από κοντά μετά από το γύρισμα του Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι (60΄ Γιόβετιτς), Άμπι, Ρέτσος (60΄ Μπιανκόν), Ορτέγκα, Τσικίνιο (73΄ Τσικίνιο), Έσε (60΄ Αλεξανδρόπουλος), Όρτα, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί (73΄ Ελ Αραμπί)

Βόλος: Κόβατς, Μύγας, Ράτσιτς, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (46΄ Κίτσος), Μπαριέντος, Ασεχνούν (76΄ Τάχατος), Ολιβέρα (60΄ Μπερτόγλιο), Κόμπα (84΄ Αλσανίδης), Μωραΐτης

ειδήσεις τώραΟλυμπιακόςSuperLeagueΒόλος ΝΠΣ