Αθλητισμός|03.04.2019 08:39

Ο ΠΑΟΚ θέλει ρεβάνς για τον αποκλεισµό του ’13

Αντώνης Τσακαλέας

Οι δύο οµάδες βρίσκονται για δεύτερη φορά στην ιστορία τους αντιµέτωπες σε αυτήν τη φάση του θεσµού, µε τον «∆ικέφαλο του Βορρά» να θέλει να πάρει µια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισµό του το 2013.

Για τους «ασπρόµαυρους» αυτή είναι η 31η φορά που δίνουν το «παρών» σε ηµιτελική φάση Κυπέλλου και το µεγάλο δέλεαρ δεν είναι άλλο από την τρίτη διαδοχική κατάκτηση του τροπαίου, που θα φέρει και το πρώτο νταµπλ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που απουσίαζε από την αναµέτρηση της περασµένης Κυριακής µε αντίπαλο την Ξάνθη (λόγω τιµωρίας), όχι όµως και τον ∆ηµήτρη Ληµνιό, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυµατισµό του.

Ο Ρουµάνος τεχνικός άφησε εκτός τους ∆ηµήτρη Πέλκα και Σέρτζιο Ολιβέιρα, µε τον πρώτο να µην είναι έτοιµος για δεύτερο παιχνίδι µέσα σε τρεις ηµέρες έπειτα από έναν µήνα απουσίας και τον δεύτερο να µένει εκτός για λόγους αποφόρτισης.

Αναλυτικά, στην 18άδα βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ινγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάχοφ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ζαµπά, Ακποµ, Σβιντέρσκι.

Ατύχηµα

Σε τροχαίο ατύχηµα ενεπλάκη χθες το µεσηµέρι ο Κάρολ Σβιντέρσκι, το οποίο δεν είχε καµία επίπτωση στην υγεία του, ενώ και το αυτοκίνητο του Πολωνού υπέστη κάποιες ανεπαίσθητες υλικές ζηµιές. Το ατύχηµα ήρθε λίγες ηµέρες έπειτα από αυτό του Αντελίνο Βιεϊρίνια αλλά και τη δήλωση του Σβιντέρσκι σε Μέσο της Πολωνίας αναφορικά µε την οδηγική συµπεριφορά που συνάντησε στην Ελλάδα.

«Είναι δύσκολο να περιγράψεις τι γίνεται στους δρόµους. Ο καθένας παρκάρει όπου θέλει, οδηγεί όπως θέλει, αλλά είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσεις...» είχε δηλώσει ο 22χρονος επιθετικός. Κούγιας για Σαββίδη Με αφορµή την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΛ να µη δώσει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για τη µεταξύ τους αναµέτρηση της 28ης αγωνιστικής, ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής οµάδας, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του στον αθλητικό ραδιοσταθµό Metrοpolis κάλεσε τον Ιβάν Σαββίδη στο «AEL FC Arena», αναφέροντας: «Θέλω να του απευθύνω δηµόσια πρόσκληση να έρθει στο γήπεδο. Τον θέλω να είναι στο γήπεδο µαζί µου. Ξέρω ότι έχει απαγόρευση εισόδου, µια τιµωρία που για µένα είναι η πιο άδικη στον κόσµο! Νοµίµως οπλοφορεί και δεν χρησιµοποίησε το όπλο. Κακώς τιµωρήθηκε. Ολοι µας έχουµε µπει στο γήπεδο και, όπως αποδείχθηκε, δικαιολογηµένα. Απευθύνω λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση στην οικογένεια Σαββίδη να τη φιλοξενήσω στο γήπεδο και στην προσωπική µου σουίτα».

Αλέξης ΚούγιαςΑστέρας ΤρίποληςΠΑΟΚΚύπελλο Ελλάδας