Αθλητισμός|04.04.2019 09:58

H «ντροπαλή μαζορέτα» τήρησε την υπόσχεσή της μετά την πρόκριση στο Γκαγκάριν Καπ (pics)

Κώστας Ασημακόπουλος

Την αποκαλούν «ντροπαλή μαζορέτα» επειδή είναι αφοσιωμένη στους αγωνιστικούς στόχους μιας εντυπωσιακής χορευτικής ομάδας του Ομσκ αλλά και επειδή έχει αρνηθεί κατά το παρελθόν να κάνει προκλητικές φωτογραφικές παραγωγές χωρίς… λόγο.

Πρώην παρουσιάστρια της τηλεόρασης, χορεύτρια και ηγετικό στέλεχος της ομάδας των μαζορετών της ομάδας χόκεϊ Σαλαβάτ Γιουλάεβ η Γιουλιάνα Τρίγκουμπτσακ είναι το σύμβολο της θηλυκής σεμνότητας που όμως τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει από την περσινή σεζόν.

T

Η Γιουλιάνα είχε πει πως εάν η Σαλαβάτ Γιουλάεφ κάνει την υπέρβαση και μπει στους τελικούς του Γκαγκάριν καπ τότε θα κάνει μία αποκαλυπτική φωτογράφηση για να ενισχύσει την προβολή του συλλόγου αλλά και να αναδείξει την αγωνιστική έκπληξη που έχει επιτευχθεί στον πάγο του Ομσκ.

T

Η Σαλαβάτ μετά από επικές εμφανίσεις νίκησε τη Μέταλουργκ Μαγκιτογκόρσκ με 4-2 αλλά και το μεγάλο φαβορί Οτομομπιλίστ Εκατερίνμπουργκ με 4-1 λαμβάνοντας την πρόκριση για τους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας. «Η ομάδα μας κράτησε την υπόσχεση της να προκριθεί στους τελικούς και εγώ κράτησα την δική μου», ήταν η λιγομίλητη Γιούλια.

T

Μάλιστα υποσχέθηκε να υλοποιήσει και μία ακόμα μεγάλη έκπληξη εάν η ομάδα της πάρει την κούπα αφήνοντας την φαντασία των οπαδών της Σαλαβάτ να καλπάζει μαζί με τις προσδοκίες για τον τίτλο.

T

Η Σαλαβάτ Γιουλάεβ είναι ένας ιστορικός σύλλογος χόκεϊ που ιδρύθηκε το 1961 προς τιμήν τοπικού ήρωα της σοβιετικής επανάστασης και για τελευταία φορά που πήρε έναν μεγάλο τίτλο ήταν το 2011. Εχει κατακτήσει το κύπελλο Γκαγκάριν το 2011 και έχει αναδειχτει πρωταθλήτρια το 2009 και το 2010. Το 2008 κατέκτησε τον τίτλο της Σούπερλίγκ Ρωσίας.

T

ΣπορΡωσίαΓιουλιάνα ΤρίγκουμπτσακΓκαγκάριν Καπχόκεϊ