Αθλητισμός|06.03.2024 09:57

Κύπελλο Ελλάδας: Μάχη για μία θέση στον τελικό μεταξύ Άρη και Παναιτωλικού - Πού θα δείτε το ματς

Newsroom

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα σφραγιστεί το απόγευμα της Τετάρτης (6/3, 19.00, Cosmote Sport 3) στο Κλ. Βικελίδης. Ο Άρης και ο Παναιτωλικός θα αναμετρηθούν σε μια τελική μάχη στην Θεσσαλονίκη με στόχο μια θέση στο μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήδη έχει προκριθεί.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν σημαντικό προβάδισμα καθώς στο πρώτο ματς επικράτησαν 1-0 στο Αγρίνιο χάρη σε γκολ του Βέλεθ και θέλουν να φτάσουν στον τελικό μετά από 14 χρόνια (τελευταία φορά το 2010 και πάλι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό) έχοντας μεγάλο στόχο την κατάκτηση ενός τροπαίου μετά από 54 χρόνια καθώς σήκωσε για πρώτη και τελευταία φορά το Κύπελλο Ελλάδας το 1970. Οι Κίτρινοι διεκδικούν την παρουσία τους σε τελικό για δέκατη φορά καθώς επίσης έφτασαν μέχρι τέλους αλλά δεν κατέκτησαν τον τίτλο τις εξής χρόνιες: 1932, 1933, 1940, 1950, 2003, 2005, 2008 και 2010.

Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και όλη η ομάδα γνωρίζει τη μεγάλη σημασία που έχει αυτό το παιχνίδι.

Ιστορική βεβαίως είναι η στιγμή και για τον Παναιτωλικό που διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία του την παρουσία σε έναν τελικό Κυπέλλου. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θεωρείται το αουτσάιντερ καθώς αγωνίζεται εκτός έδρας και έχει να ξεπεράσει και το εις βάρος της σκορ, όμως θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της προκειμένου να φτάσει εκεί, όπου ποτέ άλλοτε δεν έχει πατήσει...

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απ' το Cosmote Sport 3 στις 19.00.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Αρης: Κουέστα, Φεράρι, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βέλεθ, Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ, Μάνου Γκαρθία, Μορόν.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μλάντεν, Ντουάρτε Μπρ., Οικονόμου, Τορεχόν, Μαυρίας, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες, Σενγκέλια, Καρέλης.

Τα highlights του πρώτου αγώνα