Αθλητισμός|06.03.2024 10:51

ΠΑΟΚ: Ο Αλί Σαμάτα έχτισε ένα τζαμί χωρητικότητας 5.000 πιστών στην Τανζανία και το δώρισε στους συμπατριώτες του!

Newsroom

Ο Αλί Σαμάτα προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση, καθώς έχτισε με δικά του έξοδα ένα τζαμί και το δώρισε στους συμπατριώτες του. Ο Τανζανός επιθετικός του ΠΑΟΚ χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην πατρίδα του και αποτελεί ένα απ' τα πιο αγαπητά και αξιοσέβαστα πρόσωπα τόσο για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα ως σκόρερ και ως αρχηγός, όσο και με τις δωρεές που συχνά πυκνά πραγματοποιεί βοηθώντας τους κατοίκους της Τανζανίας.

Το κοινωνικό έργο του Σαμάτα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα mwanaspoti.co.tz ο στράικερ του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός τζαμιού χωρητικότητας 5.000 πιστών στην περιοχή Βικίντου. Το έργο άρχισε το 2018 και ολοκληρώθηκε προ ημερών με τον πατέρα του παίκτη να δηλώνει υπερήφανος για την ενέργεια του γιου του.

«Ο Αλί προσφέρει πολλά στην κοινωνία, χωρίς να κάνει διακρίσεις και αυτό με χαροποιεί σαν γονιό. Έχω ακούσει πολύ κόσμο να μου λέει, ίσως θα έπρεπε ο Αλί να χτίσει σε σένα ένα σπίτι, αλλά τους λέω ότι εγώ έχω το δικό μου σπίτι το οποίο έχτισα στα νιάτα μου κι ότι αυτό που έκανε ο Αλί είναι πολύ καλύτερο», δήλωσε ο πατέρας του Αλί Σαμάτα.

Ο Αλί Σαμάτα έχει σκοράρει 21 φορές σε 69 συμμετοχές με την Εθνική Τανζανίας, ενώ σε 32 ματς με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις έχει τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Τανζανίαειδήσεις τώραΠΑΟΚτζαμί