Αθλητισμός|06.03.2024 11:36

Η Εισαγγελία ζητεί πενταετή φυλάκιση στον Κάρλο Αντσελότι για φοροδιαφυγή!

Newsroom

Σοβαρά μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο Κάρλο Αντσελότι καθώς η Οικονομική Εισαγγελία της Μαδρίτης ζητεί να καταδικαστεί σε πενταετή φυλάκιση για φορολογικές παραβάσεις!

Ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται ότι απέκρυψε περίπου ένα εκατ. ευρώ στο διάστημα 2014-2015, κατά την πρώτη θητεία του στον πάγκο των Μερένχες.

Ο Αντσελότι βρισκόταν υπό διερεύνηση απ' την οικονομική αστυνομία και για άλλη υπόθεση, όμως είχε αποφύγει τις διώξεις καθώς δεν βρέθηκαν απτά αποδεικτικά στοιχεία για φοροδιαφυγή. Μάλιστα τότε, ο πολυνίκης κόουτς είχε παραδεχθεί ότι οι οικονομικοί του σύμβουλοι τον οδήγησαν σε λάθος αποφάσεις δίνοντάς του κακές συμβουλές.

Φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα δύο ετών

Όπως σημειώνεται στα ρεπορτάζ του ισπανικού Τύπου, ο Αντσελότι είχε δηλώσει τα χρήματα που έλαβε από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά τις δύο επίμαχες περιόδους (2014 και 2015) όμως η παράβαση σύμφωνα με τις οικονομικές αρχές εντοπίζεται στα χρήματα που έλαβε από τα δικαιώματα για την εικόνα του, τα οποία φέρεται να μην δήλωσε στο ισπανικό κράτος. Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι απέκρυψε εισοδήματα ύψους 386.000 ευρώ το 2014 και 675.000 ευρώ το 2015.

ΜαδρίτηΙσπανίαφοροδιαφυγήειδήσεις τώραΚάρλο ΑντσελότιΡεαλ Μαδρίτης