Αθλητισμός|06.03.2024 19:57

Μεντιλίμπαρ: «Στις 14 Μαρτίου θέλω να πάρω το δώρο της πρόκρισης για τα γενέθλιά μου»

Newsroom

Στις 14 Μαρτίου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τα γενέθλιά του και δήλωσε πως θέλει για δώρο την πρόκριση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Καλησπέρα (στα ελληνικά). Ελπίζω το δώρο να έρθει στις 14 γιατί αυτό θα σημαίνει πώς θα έχει έρθει η πρόκριση. Χρειάζονται δύο καλά παιχνίδια. Στις 14 του μήνα θέλω να πάρω αυτό το δώρο» είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε»

Επίσης, ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε για τη διαφορά της Μακάμπι με τη Φερεντσβάρος: «Βρισκόμαστε σε μία επόμενη φάση. Εμείς για να φτάσουμε εδώ χρειάστηκε να παίξουμε έναν προκριματικό που δεν είχε παίξει η Μακάμπι. Είναι μία ομάδα που έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της εδώ και αυτό θα πρέπει να το λάβουμε υπ' όψιν«.

Για την αρνητική παράδοση με τις ομάδες του Ισραήλ: «Υπάρχουν κάποιοι που εάν δεν το λέγαμε, εάν δεν το λέγατε εσείς εδώ, δεν θα το ήξεραν. Είναι λίγο οξύμωρο να λέμε πώς δεν είναι μεγαθήρια αλλά ο Ολυμπiακός δεν τους έχει αποκλείσει. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Για τα πλάνα του: «Είναι σχεδόν όλα αποφασισμένα αλλά απομένει μία προπόνηση ακόμα. Έχουμε αποφασίσει το πώς θα παίξουμε».

Για τον Ρόμπι Κιν και το ότι είναι πρώτη του σεζόν ως προπονητής: «Δεν νομίζω πώς αυτό είναι μειονέκτημα. Τα πηγαίνει πολύ καλά στην πρώτη του χρονιά ο Κιν. Η ομάδα του έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Επομένως πρέπει να νιώθει πολύ περήφανος για τη δουλειά του και την πρώτη του χρονιά ως προπονητής».

Europa Conference LeagueΟλυμπιακόςειδήσεις τώραΧοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ