Αθλητισμός|03.04.2019 15:48

Αρης: Αρχίζει το λίφτινγκ με ιδέες από Αγιαξ

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Αρης επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια και γι’ αυτό πρέπει να κάνει αρκετή δουλειά στο γήπεδό του. Μάλιστα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αναμένεται να παραστεί κλιμάκιο της ΕΠΟ, που θα κάνει έναν προέλεγχο και θα καταγράψει τις βελτιώσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Ηδη πάντως η εταιρία που έχει αναλάβει όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι την ανάπλαση του γηπέδου, σχεδίασε αποστολή στην Ευρώπη για να δει σύγχρονα στάδια, εγκαταστάσεις και χώρους, να ενημερωθεί, σχετικά και να πάρει ιδέες για τον εκσυγχρονισμό του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ανθρωποι της εταιρίας pantzartzidis-group βρέθηκαν για αρχή στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», το γήπεδο του Αγιαξ στο Αμστερνταμ, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφτούν και άλλα μεγάλα γήπεδα.

Ο Αρης θα ανακαινίσει τ αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, θα βελτιώσει τους εσωτερικούς χώρους, θα πάρει ιδέες για κυλικεία, καφέ, αίθουσες Τύπου, δημοσιογραφικά θεωρεία, καταστήματα. Βέβαια σημαντικά έργα θα γίνουν με την αντικατάσταση των προβολέων, αλλά και την αγορά νέων τουρνικέ, ενώ αναζητείται και χώρος για πάρκινγκ, ειδικά για τους VIP καλεσμένους. Υπολογίζεται ότι η ΠΑΕ Αρης θα διαθέσει ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ για την βελτίωση του γηπέδου της.

ΑρηςποδόσφαιρογήπεδοΑγιαξ