Αθλητισμός|03.04.2019 16:09

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τράκαρε σε γέφυρα φτιάχνοντας την κάμερά του (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Η καθημερινή ζωή του Στέφανου Τσιτσιπά έχει περάσει σε άλλη διάσταση και το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το αποδεικνύει.

Οι ρυθμοί του 20χρονου σούπερ σταρ είναι έξω από τα καθιερωμένα. Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο τουρνουά του Μαϊάμι, αποσύρθηκε σε ένα απομονωμένο τουριστικό θέρετρο στο νησί Νίβις στην Καραϊβική.

Καταγράφοντας με τις αγαπημένες του κάμερες το πρωινό του ξύπνημα, ο Τσιτσιπάς περιγράφει την... καθημερινότητα του στην εντυπωσιακή βίλα όπου όπως λέει ο ίδιος ακούγονται οι ήχοι μόνο από τις μαϊμούδες και τους βατράχους.

Περιγράφει το εσωτερικό της βίλας όπου το μόνο που δεν λειτουργεί είναι η τηλεόραση. Στη συνέχεια πιάνει το τιμόνι από το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο του γκολφ για να μεταβεί από την καμπάνα του στο ρεστοράντ του ξενοδοχείου για να πάρει το μπρέκφαστ του.

Μετά από ένα σύντομο σλάλομ προσπαθεί να τακτοποιήσει την κάμερα στο αυτοκινητάκι αλλά χάνει τον έλεγχο του οχήματος και χτυπάει με το αριστερό μέρος στο προστατευτικό μιας ξύλινης γέφυρας.

Το αυτοκίνητο χάλασε, και ο... Τσιτσιπάς μην έχοντας βοήθεια ή άλλη επιλογή το... έκοψε με το πόδι στην αχανή έκταση του ξενοδοχείου κάνοντας και νέες γνωριμίες.

«Δεν κάνουμε ποτέ vlog εν ώρα οδήγησης»

Στέλνοντας το μήνυμα πως δεν κάνουμε ποτέ vlog την ώρα της οδήγησης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε το βίντεο με τις όμορφες εικόνες που θυμίζουν κάτι από την καλοκαιρινή Ελλάδα. «Μην τραβάτε vlog όταν οδηγείτε», λοιπόν από τον 20χρονο τενίστα που μοιράστηκε μερικές από τις ιδιωτικές του στιγμές μαζί με τους φίλους του στο youtube. Η στιγμή του ατυχήματος στο video είναι στο 6:45:

Στέφανος ΤσιτσιπάςΤένιςΣποργκολφ