Αθλητισμός|03.04.2019 16:46

Δράμα με 6χρονο που κατέρρευσε τη στιγμή που έπαιρνε αυτόγραφα από αγαπημένους αθλητές!

Κώστας Ασημακόπουλος

Συγκλονίζει η ιστορία ενός 6χρονου αγοριού που έπεσε νεκρό την στιγμή που πήγε να πάρει αυτόγραφο από τους αθλητές της αγαπημένης του ομάδας μπέιζμπολ στην Τζιόρζια των ΗΠΑ.

Το δράμα εξελίχθηκε στο γήπεδο της πόλης Ροκ Σπρινγκ και στο γήπεδο της τοπικής Ροκ Σπρίνγκς Μάστανγκς.. Οι γονείς του μικρού Μπράντλεϊ Τσάντλερ του είχαν υποσχεθεί από μέρες πως θα επισκεφτούν την προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας για να δει από κοντά τους ήρωες του.

Δεν κοιμήθηκε από τη χαρά του

Οι γονείς του εξασφάλισαν ειδική άδεια από την διοίκηση του συλλόγου και με την σειρά τους ενημέρωσαν τον Μπράνλεϊ. Ο μικρούλης από τη χαρά του δεν κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ. Την αποκάλυψη έκανε κλαίγοντας η μητέρα του.

Δεν άντεξε η καρδούλα του

Όλα κυλούσαν ομαλά και τίποτε δεν προμήνυε την συμφορά που θα εκτυλίσσονταν μπροστά σε όλη την ομάδα. Ο Μπράντλεϊ μπήκε στο γήπεδο Lane Funeral και αφέθηκε από τους γονείς του να τρέξει πάνω στο γρασίδι. Εφτασε κοντά στους αγαπημένους του αθλητές και έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Είχε μαζί του και μία φανέλα της ομάδας. Γνώριζε τους αθλητές και μετά από σύντομη γνωριμία μαζί τους του υπέγραφαν αυτόγραφα...

Η καρδούλα του όμως δεν άντεξε την συγκίνηση και την έντονη φόρτιση από τη χαρά και μέσα σε δευτερόλεπτα κατέρρευσε μπροστά στους εμβρόντητους αστέρες της ομάδας που κυριολεκτικά «πάγωσαν».

Αμεσα όμως μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο της πόλης αλλά ήταν αργά... Οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατο του βυθίζοντας στο πένθος την πόλη και όχι μόνο.

Είχε καρδιακό ελάττωμα αποκάλυψε η μητέρα

Λίγες ώρες αργότερα η Μέγκαν Μπρίσον, μητέρα του μικρού Μπράντλεϊ, αποκάλυψε επίσης πως μικρούλης γεννήθηκε με ένα σπάνιο συγγενές καρδιακό ελάττωμα που ονομάζεται σύνδρομο υποπλαστικής αριστερής καρδιάς, το οποίο, επηρεάζει τη φυσιολογική ροή αίματος. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε πως αυτό το πρόβλημα θα του κόστιζε και τη ζωή και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία.

Πένθος κήρυξε και ο σύλλογος Ροκ Σπρινγκς Μάστανγκς και υποσχέθηκε να διοργανώσει έναν ετήσιο αγώνα στη μνήμη του μικρού Μπράντλεϊ, ενώ και οι συμμαθητές του τον αποχαιρέτησαν με μία συγκινητική ομαδική φωτογραφία...

ΤζιόρτζιαμπείζμπολΗΠΑΣπορ