Αθλητισμός|06.11.2018 18:07

Δυσφορία στον Άρη για τις δηλώσεις Ερέρα

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάκο Ερέρα μετά το «διαζύγιο» με τον Άρη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Punto 7 Radio, στα Κανάρια Νησιά, όπου εργάστηκε στο παρελθόν για λογαριασμό της Λας Πάλμας, δεν άρεσαν καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε μεταξύ άλλων: «Μπορεί να πει κάποιος πως ο Άρης έχασε τρία συνεχόμενα ματς. Αλλά και η Λεγανές εάν παίξει με την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ και την Ατλέτικο, θα είναι δύσκολο να νικήσει ένα από αυτά τα ματς. Ο Άρης έπαιξε αυτά τα τρία παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Είχαμε κακοτυχία και στα τρία παιχνίδια. Παίξαμε στα ίσα τους αντιπάλους μας. Αμυνθήκαμε καλά κόντρα στους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό. Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια. Αλλά, μερικές φορές δεν αρκεί. Ήμασταν πιο μικροί από τους αντιπάλους μας. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός κι ΑΕΚ είναι τα φαβορί, αλλά μου άρεσε που μια ομάδα μικρή σαν τον Άρη - η οποία έλειπε τόσα χρόνια από την πρώτη κατηγορία - μπόρεσε κι απέδωσε τόσο καλό ποδόσφαιρο».

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος, τόνισε ότι ο Πάκο Ερέρα ήταν απλήρωτος τέσσερις μήνες. Η ΠΑΕ Άρης έσπευσε να διαψεύσει την πληροφορία, επισημαίνοντας πως έχει πληρωθεί κανονικά και πως του οφείλεται μόνο ο τρέχων μήνας, που θα τακτοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα με τα υπόλοιπα διαδικαστικά της διακοπής της συνεργασίας τους.

Πάκο ΕρέραΑρης