Αθλητισμός|13.03.2024 21:36

Ζάετς: «Αν η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πάει στον τελικό του Conference League θα γίνει στην Τσεχία, όχι στην Αθήνα»

Newsroom

Ο νέος πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και άλλοτε παίκτης και τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς, αποκάλυψε πως αν η κροατική ομάδα κατορθώσει να φτάσει μέχρι τον τελικό του Conference League, το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στην OPAP Arena αλλά στην Τσεχία!

Ο νεοεκλεχθής πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας στην ΕΡΤ3 τόνισε πως αν η ομάδα του φτάσει στον τελικό του Conference League τότε αυτός δεν θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ. Προφανώς ο λόγος είναι η επίθεση των Κροατών χούλικαν της Ντιναμό στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο, κατά την οποία δολοφονήθηκε ο φίλος του Δικεφάλου, Μιχάλης Κατσούρης.

«Δεν μπορεί να παίξει η Ντιναμό στο γήπεδο της ΑΕΚ»

«Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Αν θα παίξουμε εμείς, που θα είναι δύσκολο γιατί μετά πρέπει να περάσεις αρκετούς αντιπάλους... Αν πάμε δεν μπορεί να παίξει η Ντίναμο στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο τελικός θα πάει στην Τσεχία» είπε ο Ζάετς, ο οποίος σχολίασε για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε ένα αβαντάζ που πιστεύω πως θα κρατήσουμε, θα γίνει ένα ωραίο ματς».

Νέα ΦιλαδέλφειαEuropa Conference Leagueειδήσεις τώραΝτινάμο ΖάγκρεμπΑγια Σοφιά ΑΕΚ