Αθλητισμός|13.03.2024 22:10

BCL: Ήττα έπειτα από θρίλερ για τον Προμηθέα που θα παίξει απέναντι στην ΑΕΚ για την πρόκριση στα προημιτελικά

Newsroom

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στην Πάτρα, ο Προμηθέας έδωσε μεγάλη μάχη, γύρισε απ' την... κόλαση καθώς βρέθηκε στο -16, είχε την τελευταία επίθεση πρόκρισης αλλά το λάθος του Χέιλ έδωσε τη νίκη στη Χολόν με 92-93. Οι Πατρινοί πάντως κράτησαν το +9 του πρώτου αγώνα και πλέον με νίκη στα Λιόσια επί της ΑΕΚ εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την οχτάδα του BCL.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει από σήμερα την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Ωστόσο σε περίπτωση που κερδίσει στα Άνω Λιόσια την ΑΕΚ θα περάσει στα προημιτελικά. Από την άλλη πλευρά, η ισαρηλινή ομάδα δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά του πρώτου αγώνα και πλέον θέλει νίκη επί της Μούρθια και ήττα του Προμηθέα από την Ένωση για να περάσει στην επόμενη φάση. Όλα θα παιχτούν την τελευταία αγωνιστική, όπου και πάλι ο Προμηθέας έχει την τύχη στα χέρια τους καθώς με νίκη δεν εξαρτάται από κανένα άλλο αποτέλεσμα.

Εξωπραγματική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άντονι Κάουαν. Ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 30 πόντους με 8 ασίστ, με τον Ρέινολντς να προσθέτει 19 πόντους. Ο Κόφι μέτρησε 9 πόντους με 7 ριμπάουντ, ενώ ο Χέιλ έμεινε στα ρηχά έμεινε ο Χέιλ με 9 πόντους 4 ασίστ, κάνοντας παράλληλα και το κρίσιμο λάθος στο φινάλε που στοίχισε τη νίκη πρόκριση στην ομάδα του.

Από την άλλη πλευρά ο Χέρβι ήταν ο κορυφαίος με 20 πόντους και 5 ριμπάουντ με τον ΜακΚόλ να προσθέτει 14 πόντους με 8 ασίστ. Ο Χανόκι μέτρησες 12 πόντους με 5 ριμπάουντ, ενώ ο Σμιθ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 11 πόντους.

Highlights

Προμηθέας Πάτραςειδήσεις τώραBasketball Champions League