Αθλητισμός|14.03.2024 13:32

Josh Cavallo: Ο πρώτος εν ενεργεία ανοιχτά γκέι ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου μέσα στο γήπεδο

Newsroom

O ποδοσφαιριστής της Adelaide United, Josh Cavallo, έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο του, στο γήπεδο της ομάδας του. Ο Josh Cavallo, έγινε το 2021 ο πρώτος ανοιχτά γκέι ποδοσφαιριστής του αυστραλιανού πρωταθλήματος.

O Cavallo δημοσίευσε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να έχει γονατίσει μπροστά από τον σύντροφο του κρατώντας ένα μονόπετρο. «Κύριος και κύριος προσεχώς», έγραψε κι ευχαρίστησε την ομάδα του που τον βοήθησε μεταξύ άλλων να οργανώσει την πρόταση γάμου.

 

Τον βοήθησε η ομάδα του να διοργανώσει την πρόταση γάμου

«Η ατελείωτη υποστήριξή σας σήμαινε τόσα πολλά για μένα. Μου προσφέρατε έναν ασφαλή χώρο για ποδόσφαιρο, έναν χώρο που ούτε στα όνειρά μου δεν πίστευα ότι θα ήταν ποτέ εφικτός, και με ενθαρρύνατε να ζω την καθημερινή μου ζωή με αυθεντικότητα. Μου φάνηκε σωστό να μοιραστώ αυτή την ξεχωριστή στιγμή στο γήπεδο, όπου ξεκίνησαν όλα», πρόσθεσε.

Ο Cavallo όταν αποκάλυψε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό υποσχέθηκε να εξαλείψει την ομοφοβία από το άθλημα. Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας της Adelaide United για το Pride 2024, ενώ δεν διστάζει να παρεμβαίνει στο δημόσιο διάλογο για ζητήματα που άπτονται των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Αυστραλίαποδόσφαιροπρόταση γάμουειδήσεις τώραποδοσφαιριστής