Αντώνης Αντωνίου: Ένα αστέρι γεννιέται στην ιππασία (pics+vid)
NewsroomΑν και είναι μόλις 17 ετών, ο Αντώνης Αντωνίου έχει στεφτεί δυο συνεχόμενες χρονιές 1ος Βαλκανιονίκης Εφήβων στο ομαδικό (2017 – 2018), 4ος Βαλκανιονίκης Εφήβων 2018 και 2ος Πρωταθλητής Εφήβων 2018. Έχει επίσης κατακτήσει τη 2η θέση στο GP του Athens CSI 2018 και έχει συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του 2107. Μάνατζερ και προπονητές τον θεωρούν ως τον... Τσιτσιπά της ιππασίας και πολλά υποσχόμενο αστέρι στην υπερπήδηση εμποδίων.
Προσφάτως ο Αντώνης Αντωνίου εκπροσώπησε την Ελλάδα σε επίσημους αγώνες στο Arezzo της Ιταλίας (Silver Tour 1.45m Grand Prix), κατακτώντας την 14η θέση στους τελικούς, ανάμεσα σε δεκάδες άλλους αθλητές από όλη την Ευρώπη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πώς ήταν ο νεότερος αθλητής της σημαντικής αυτής διοργάνωσης.
Ο 17χρονος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην Υπερπήδηση Εμποδίων στον Ιππικό Όμιλο Κουβάρα και μέχρι σήμερα θεωρείται ένας από τους καλύτερους αθλητές του Ιππικού Ομίλου. Στο πλευρό του, όλα αυτά τα χρόνια είναι οι γονείς του, Αντώνης και Γκρέϊς Αντωνίου, οι οποίοι και τον στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους σε αυτήν την προσπάθεια εκπροσώπησης της Ελλάδας σε ένα δύσκολο και απαιτητικό άθλημα, όπως είναι η ιππασία.
- Πολύμηνη η διαρροή στο εργοστάσιο Βιολάντα και εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις προπανίου - Οι ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής
- Η νταλίκα λειτούργησε σαν «ξυράφι»: Τα 4 πιθανά σενάρια για τα αίτια της σύγκρουσης όπου έχασαν τη ζωή τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
- Ένταση για τα Ίμια στη Βουλή: Ο Λαζαρίδης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «γκριζάρισε» το Αιγαίο
- Τρόμος σε αεροσκάφος της British Airways: Η στιγμή που τροχός πέφτει κατά τη διάρκεια της απογείωσης