Αθλητισμός|15.03.2024 12:46

Ανατροπή και νίκη για την ανανεωμένη Σάκκαρη! Τρίτη σερί χρονιά στα ημιτελικά του Indian Wells

Newsroom

Η ανανεωμένη και με ανεβασμένη ψυχολογία Μαρία Σάκκαρη έκανε μια μεγάλη ανατροπή, κέρδισε το ματς με την Έμα Ναβάρο και πέρασε στα ημιτελικά του Indian Wells για τρίτη σερί χρονιά! Παράλληλα, προκρίθηκε για δέκατη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά σε 1000άρι τουρνουά της WTA. 

Μετά από μια μεγάλη μάχη 2 ωρών και 54 λεπτών (!) και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (No.9 στον κόσμο) λύγισε τη φορμαρισμένη Αμερικανίδα (Νο.23) με 5-7, 6-2, 6-4 και έκλεισε ραντεβού με την υπερταλαντούχα Κόκο Γκοφ στην τετράδα της διοργάνωσης (16/3, 03.00 ο ημιτελικός). Η νεαρή Αμερικανίδα, κάτοχος του US Open και Νο.3 στον κόσμο, άφησε εκτός με 6-4, 6-3 την Κινέζα Γούε Γουάν.

Στο πρώτο της τουρνουά με τον Ντέιβιντ Γουίτ στο πλευρό της, η Σάκκαρη μοιάζει ανανεωμένη. Το ματς με τη Ναβάρο δεν άρχισε καλά όμως η Ελληνίδα τενίστρια, γνωστή για την αγωνιστικότητά και το πείσμα της, γύρισε το παιχνίδι και πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στην εξαιρετική 22χρονη αντίπαλός της. Διαχειρίστηκε με άψογο τρόπο τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε και ελπίζει σε μια μεγάλη νίκη επί της Γκοφ για να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

ΤένιςΜαρία ΣάκκαρηATP Indian Wellsειδήσεις τώρα