Αθλητισμός|15.03.2024 13:17

Κλήρωση Champions League: Μεγάλα ντέρμπι στους προημιτελικούς - Τα ζευγάρια

Newsroom

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη φάση των «8» του Champions League με το παιχνίδι Ρεάλ ΜαδρίτηςΜάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα παίξει στα ημιτελικά με τον νικητή του ματς ΆρσεναλΜπάγερν.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

  • Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Οι διασταυρώσεις στα ημιτελικά

Στον ένα ημιτελικό θα αναμετρηθεί ο νικητής της αναμέτρησης Ατλέτικο – Ντόρτμουντ με τον νικητή του Παρί – Μπαρτσελόνα και στον άλλο ο νικητής του Άρσεναλ – Μπάγερν με τον νικητή του Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τυπικά γηπεδούχος του τελικού στο «Γουέμπλεϊ» θα προκύψει μεταξύ Ατλέτικο, Ντόρτμουντ, Παρί και Μπαρτσελόνα και ο τυπικά φιλοξενούμενος από Άρσεναλ, Μπάγερν, Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Οι πρώτοι προημιτελικοί του Champions League θα γίνουν στις 9-10 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 16-17 Απριλίου, ενώ οι πρώτοι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 30 Απριλίου-1 Μαΐου και οι ρεβάνς στις 7-8 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την 1η Ιουνίου στο Λονδίνο.

Μάντσεστερ ΣίτιΑρσεναλΑτλέτικο ΜαδρίτηςΜπορούσια Ντόρτμουντειδήσεις τώραΜπαρτσελόνακλήρωσηChampions LeagueΠαρί Σεν ΖερμένΡεαλ ΜαδρίτηςΜπάγερν Μονάχου