Αθλητισμός|15.03.2024 15:14

Κλήρωση Conference League: Με Κλαμπ Μπριζ ο ΠΑΟΚ, με Φενερμπαχτσέ ο Ολυμπιακός

Newsroom

Η κληρωτίδα του Conference League έβγαλε τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων που έχουν όλα τα φόντα για να προκριθούν στα ημιτελικά. Το χέρι του Βασίλη Τσιάρτα έστειλε τη βελγική Κλαμπ Μπριζ στον δρόμο του ΠΑΟΚ και την τουρκική Φενερμπαχτσέ σε εκείνον του Ολυμπιακού. Πρόκειται προφανώς για μια κλήρωση δύσκολη αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απαγορευτική και για τις δυο ομάδες μας που μπορούν να ονειρεύονται τετράδα!

Μάλιστα οι δυο ελληνικές ομάδες, όπως προέκυψε στη συνέχεια της κλήρωσης, μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena καθώς στα ημιτελικά ο μεν ΠΑΟΚ -εφόσον προκριθεί- θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Φιορεντίνα - Βικτόρια Πλζεν, ο δε Ολυμπιακός -εφόσον περάσει- θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Άστον Βίλα - Λιλ.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

  • Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
  • Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ
  • Αστον Βίλα - Λιλ
  • Φιορεντίνα - Βικτόρια Πλζεν

Τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» θα γίνουν στις 11 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 18 Απριλίου. Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 2 και 9 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα φιλοξενηθεί στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

Το video της κλήρωσης

κλήρωσηΦενέρμπαχτσεΚλαμπ ΜπριζEuropa Conference Leagueειδήσεις τώραΠΑΟΚΟλυμπιακός