Αθλητισμός|15.03.2024 16:15

Συγκινημένος ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ συνεχάρη παίκτες και Λουτσέσκου: «Τα καλύτερα έρχονται»!

Newsroom

Ο Ιβάν Σαββίδης έσπευσε να συγχαρεί τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν συγκινημένος μετά το επικό 5-1 του Δικεφάλου και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο.

Ήταν άλλωστε μια βραδιά περηφάνιας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που έκανε μεγάλο come back απ' το εις βάρος της 2-0 στην Κροατία και παίζοντας τρομερό ποδόσφαιρο έφτασε σε μια ασύλληπτη επικράτηση. Ιδίως για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι ο δημιουργός αυτής της ομάδας, το βράδυ της Πέμπτης ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικό. Είναι ο χρηματοδότης της ομάδας αλλά είναι και ο άνθρωπος που εμπιστεύεται και στηρίζει ολόψυχα και έμπρακτα τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του. Το έχει δείξει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές για την ομάδα...

Έπειτα από μια τόσο μεγάλη επιτυχία, εύλογα αισθάνεται δικαιωμένος για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε αυτό το εξαιρετικό γκρουπ. Ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ επικρατούσε πανηγυρικό κλίμα στις εξέδρες και στα αποδυτήρια της Τούμπας, επικοινώνησε με την ομάδα και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους.  Μεταξύ άλλων, επισήμανε πως είναι πολύ χαρούμενος για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, για την εμφάνιση των παικτών αλλά και για την σπουδαία βραδιά που χάρισαν στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Μέσω βιντεοκλήσης, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε παράλληλα και το μήνυμά του, τονίζοντας πως τα καλύτερα έρχονται, με το πάρτι που στήθηκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ να «φουντώνει».

Ιβάν ΣαββίδηςΠΑΟΚEuropa Conference Leagueειδήσεις τώρα