Αθλητισμός|16.03.2024 19:55

Super League: Όλα μηδέν στην Καισαριανή μεταξύ Κηφισιάς και ΟΦΗ

Newsroom

Στο απόλυτο μηδέν... κόλλησαν η Κηφισιά και ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League. Και σε συνδυασμό με τη νίκη του Βόλου στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, η μάχη στην ουρά φουντώνει ακόμα περισσότερα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και μόλις στο 2ο λεπτό είχαν την πρώτη ευκαιρία με τον Ματέους Σάντος, ενώ στο 9’ το σουτ του Τσάπαν κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, σε μία φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Λάρσον στον Ματέους Σάντος. Στο 19’ ο Ισέκα σκόραρε στο τετ α τετ αλλά το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ. Η Κηφισιά έχασε άλλες δύο ευκαιρίες, στο 26’ με κεφαλιά του Τεϊσέιρα και στο 30’ με τον Σάντος, ενώ στο 44’ ο Ισέκα βρέθηκε σε θέση βολής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έγιναν νευρικές, με πολλά λάθη και ελάχιστες φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες. Πιο σημαντικές στιγμές ήταν το πλασέ του Οζέγκοβιτς στο 53’ που έφυγε λίγο άουτ και το τελείωμα του Αποστολάκη στο 71’ από καλή θέση που πέρασε ένα μέτρο μακριά απ’ τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (79’ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (69’ Βαφέας), Μπιφούμα (79’ Τεττέι), Μενέντεw (69’ Πρίτσας), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79’ Ριέρα), Μπάκου, Χιμένεθ (64 Γκαγέγος), Αποστολάκης (88’ Λουίζ Φελίπε), Ισέκα.

Highlights

ειδήσεις τώραSuperLeagueΟΦΗΚηφισιά