Αθλητισμός|16.03.2024 22:00

Super League: Με buzzer beater στο 96' ο Ατρόμητος βύθισε περισσότερο τον ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom

Ο Ατρόμητος ήταν αποτελεσματικός και πλήγωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 3-2 με γκολ του Βέργου στο 96' και έβαλαν σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες τους Γιαννιώτες που παρέμειναν στην τελευταία θέση της Super League στο -4 από τον Βόλο και την Κηφισιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε εντυπωσιακά στο πρώτο ημίωρο κι έχασε τα... άχαστα. Μόλις στο 4’ ο Τούτου έκανε τη σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Τζίμας στην καρδιά της άμυνας του Ατρομήτου έπιασε σκαστή κεφαλιά η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρκετζιάνι και κατέληξε άουτ. Ο ΠΑΣ ήταν πιο απειλητικός αλλά ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που σκόραρε στην πρώτη του ευκαιρία καθώς στο 37', από ωραία σέντρα του Κούεν, ο Γκονζάλεθ με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Οι Γιαννιώτες ξεκίνησαν πάλι πολύ δυνατά και στο δεύτερο μέρος κι αυτή τη φορά βρήκαν γκολ. Στο 49’ ο Παμλίδης πήρε την μπάλα έξω απ’ την περιοχή, απέφυγε με προσποίηση τον Κούντε και με ένα καταπληκτικό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 61’ ο Ατρόμητος πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Σε εκτέλεση φάουλ του Κούντε, ο Σούλης έκανε κακή έξοδο, η μπάλα κόντραρε δύο φορές και... στρώθηκε στον Τζαβέλλα που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1 σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να «απαντήσει» ξανά και στο 71’ ο Τζίνο έχασε απίστευτη ευκαιρία, όταν από γύρισμα του Μπατίστ, βρέθηκε σε θέση βολής από τα αριστερά, αλλά το τελείωμά του απ’ το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια του Μαρκετζιάνι. Η επιμονή της γιαννιώτικης ομάδας ανταμείφθηκε με δεύτερο γκολ ισοφάρισης στο 85’. Ο Μαρκετζιάνι έκανε πρώτα απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Μπατίστ και ο Εραμούσπε που σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους, με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-2.

Κι ενώ ο ΠΑΣ άρχισε να ψάχνει και τρίτο γκολ για να κάνει την ολική ανατροπή, ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που «χτύπησε» για τρίτη φορά. Στο 90’+6’ ο Κούντε βρήκε εξαιρετικά στο χώρο τον Βέργο που «έσκαψε» την μπάλα πάνω απ’ τον Σούλη διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Ατρόμητος: Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Έρλινγκμαρκ (79’ λ.τρ. Ασεβέδο), Ντε Μποκ, Κούντε, Γκονζάλες, Καμαρά (55’ Τζοβάρας), Βαλένσια (55’ Βρακάς), Κούεν (55’ Φριντγιόνσον), Αντζιέλσκι (70’ Βέργος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Τούτου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος (68’ Τσαούσης), Τζίνο, Λιάσος (46’ Λέο Μπατίστ), Ριένστρα (46’ Καραχάλιος), Τζίμας (69’ Ροζάλες), Ροσέρο (84’ Ντεμίρ), Παμλίδης.

SuperLeagueΠΑΣ ΓιάννιναΑτρόμητοςειδήσεις τώρα