38 σερί ματς αήττητη και συνεχίζει η Λεβερκούζεν! Παρέμεινε στο +10 απ' την Μπάγερν και πλησιάζει στον τίτλο
NewsroomΗ ξέφρενη πορεία της Λεβερκούζεν συνεχίζεται! Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πέρασε νικηφόρα και απ' την έδρα της Φράιμπουργκ με 3-2 και παρέμεινε σε απόσταση δέκα βαθμών από την Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga.
Οκτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Bundesliga η Λεβερκούζεν είναι ασταμάτητη. Παραμένει αήττητη απ' το ξεκίνημα της σεζόν έχοντας συμπληρώσει 38 σερί ματς δίχως ήττα (33 νίκες, 5 ισοπαλίες) σε όλες τις διοργανώσεις. Το σύνολο του Αλόνσο έφτασε τις 22 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ αγνοεί την ήττα και σε άλλους 12 αγώνες σε Ευρώπη και Κύπελλο.
Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με τον Βιρτς μόλις στο 2'. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντόαν στο 10' αλλά η ομάδα του Αλόνσο με τέρματα του Χλόζεκ στο 40' και του Σικ στο 53' απέκτησε ασφάλεια δύο τερμάτων (1-3). Το μόνο που κατάφερε η Φράιμπουργκ ήταν να μειώσει για το τελικό 2-3 με τον Κεϊτέλ στο 79'.
Η Λεβερκούζεν πέρα απ' το γεγονός ότι οδεύει ολοταχώς για το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, βρίσκεται σε τροχιά ενός απίθανου τρεμπλ καθώς βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας και στα προημιτελικά του Europa League.
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου