Αθλητισμός|17.03.2024 23:20

Αδιανόητο ξύλο στο Τραμπζονσπόρ - Φενέρμπαχτσε: Πλακώθηκαν παίκτες και οπαδοί στο γήπεδο

Newsroom

Oπαδοί της ομάδας της Τραπεζούντας έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και... έπαιξαν μπουνιές και κλωτσιές με τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ο αγώνας έληξε έπειτα από 14 λεπτά καθυστερήσεων και ήταν αρκετά έντονος, με τον Μισί Μπατσουαγί να τον κρίνει στο 87'. Όταν οι παίκτες είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο του γηπέδου για να πανηγυρίσουν ένας οπαδός της Τραμπζονσπόρ μπήκε με μαχαίρι στο γήπεδο απειλώντας τους! Οι παίκτες της Φενέρ αντέδρασαν. Ο Μπράιτον Οσάγι-Σάμουελ με μία εναέρια κλοτσιά έριξε στο γρασίδι έναν οπαδό και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Χούλιγκαν με μαχαίρια και ρόπαλα

Στη σύρραξη μπήκε και ο Τζέιντεν Οστερβόλντε, ο οποίος έριξε κλοτσιά στο κεφάλι πεσμένου οπαδού, ενώ μια ακόμα κλοτσιά από τον Μπατσουαγί είχε ως στόχο έναν άλλον οπαδό, που έτρεχε απειλητικά προς το μέρος του. Φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν τους χούλιγκαν να κρατούν αντικείμενα όπως μαχαίρια και ρόπαλα, με τα οποία επιχείρησαν να επιτεθούν στους παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa Conference League.

Ένας από τους χούλιγκαν που φέρεται να κρατάει μαχαίρι ήταν εκείνος στον οποίο επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές ο Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ, αποτρέποντας τα χειρότερα. Ο Μερτ Μιουλντιούρ ξυλοκοπήθηκε από έναν χούλιγκαν που κρατούσε το σημαιάκι του κόρνερ, καθώς προσπαθούσε να τρέξει στα αποδυτήρια για να σωθεί.

ΦενέρμπαχτσεΤραμπζονσπόρεπεισόδιαΤουρκίαειδήσεις τώραχούλιγκαν