Αθλητισμός|04.04.2019 01:01

Premier League: Ξανά κορυφή η Σίτι, λαμπερά εγκαίνια η Τότεναμ (pics, vids)

Newsroom

Η κούρσα του τίτλου στην Premier League είναι συναρπαστική και φαίνεται ότι θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, ενδεχομένως και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Την περασμένη Κυριακή ήταν η Λίβερπουλ που σκαρφάλωσε στην κορυφή, μεσοβδόμαδα ήρθε και πάλι η Μάντσεστερ Σίτι για να ξαναπάρει τα ηνία.

Οι «πολίτες» επικράτησαν εύκολα της Κάρντιφ με 2-0 με τέρματα του Ντε Μπρόινε στο 6' και του Σανέ στο 44'. Τούτο όμως ενδεχομένως ήταν και το ευκολότερο ματς από τα έξι που ακολουθούν στις επόμενες 24 ημέρες για πρωτάθλημα, Κύπελλο, και Champions League με αποκορύφωμα βεβαίως το ντέρμπι του Μάντσεστερ με αντίπαλο τη Γιουνάιτεντ στις 24 Απριλίου.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

 

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Τότεναμ έκανε εγκαίνια με το... δεξί στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδό της, που άργησε να δοθεί σε χρήση αλλά άξιζε τον κόπο η αναμονή. Οι Λονδρέζοι νίκησαν 2-0 την Κρίσταλ Πάλας με γκολ του Σον στο 55' και του Ερικσεν στο 80'. 

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

 

Ακόμη πιο εύκολο βράδυ πέρασε η Τσέλσι που νίκησε 3-0 την Μπράιτον με τα γκολ των Ζιρού (38'), Αζάρ (60') και Λόφτους-Τσικ (63') και παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

 

Η βαθμολογία

Το νέο παλάτι της Τότεναμ

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από το νέο γήπεδο της Τότεναμ:

ΤσέλσιΜάντσεστερ ΣίτιποδόσφαιροΑγγλίαPremier League