Μάχη για τη ζωή του δίνει ο General Manager της Φιορεντίνα - Υπέστη ανακοπή καρδιάς
NewsroomΣε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μιλάνου ο General Manager της Φιορεντίνα, Τζο Μπαρόνε, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.
Οι ζωτικές λειτουργίες του υποστηρίζονται από μηχανική υποστήριξη
«Η Φιορεντίνα ανακοινώνει ότι ο Γενικός Διευθυντής, Τζο Μπαρόνε παραμένει νοσηλευόμενος στην καρδιοχειρουργική μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο σε κρίσιμη κλινική κατάσταση μετά από καρδιακή ανακοπή εκτός νοσοκομείου. Οι ζωτικές λειτουργίες υποστηρίζονται από μηχανική υποστήριξη. Οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι επί του παρόντος εκτός τόπου. Η οικογένεια Μπαρόνε, η οικογένεια Κομίσο και όλη η Φιορεντίνα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Σαν Ραφαέλε και όλη την ομάδα του καθηγητή Ζανγκρίλιο για τη δουλειά του» αναφέρει το ανακοινωθέν.
Υπέστη ανακοπή καρδιάς πριν τον αγώνα με την Αταλάντα
O Μπαρόνε υπέστη ανακοπή καρδιάς την Κυριακή λίγες ώρες πριν την αναμέτρησης της Φιορεντίνα με την Αταλάντα, με συνέπεια το ματς να ακυρωθεί άρο άρον.
Ο ιταλοαμερικανός Μπαρόνε είναι το δεξί χέρι του προέδρου της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο και ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή τον Νοέμβριο του 2019.
- Δούλευαν νύχτα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους - Θρήνος για τις πέντε νεκρές γυναίκες στο εργοστάσιο «Βιολάντα»
- Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας: Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα, οι περιοχές που έχουν «Red Code»
- Εντοπίστηκε «ναρκο-υποβρύχιο» με 9 τόνους κοκαΐνης - «Η μεγαλύτερη κατάσχεση που έχει γίνει στην Πορτογαλία»
- Εύα Στεφανή στο ethnos.gr: «Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι ανελέητος με τον εαυτό του και δεν επαναπαύεται ποτέ»