Αθλητισμός|19.03.2024 17:45

Ανατροπή δεδομένων στον θάνατο του Κονσταντίν Κολτσόφ: Αυτοκτόνησε πέφτοντας από μπαλκόνι σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι!

Newsroom

Ανατροπή δεδομένων προκάλεσε η έκθεση της αστυνομίας του Μαϊάμι σχετικά με τον θάνατο του Κονσταντίν Κολτσόφ (Konstantin Koltsov), πρώην επαγγελματία παίκτη χόκεϊ επί πάγου και συντρόφου της κορυφαίας τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα.

Οι αρχικές πληροφορίες και τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγω για καρδιακό πρόβλημα του Κολτσόφ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μαϊάμι παραμονές της έναρξης του τουρνουά, όπου επρόκειτο να αγωνιστεί η Σαμπαλένκα.

Ωστόσο, η αστυνομία του Μαϊάμι αναφέρει πως ο 42χρονος Λευκορώσος δεν υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά έπεσε από μπαλκόνι! Μάλιστα γίνεται λόγος για αυτοκτονία καθώς όπως αναφέρεται στην έκθεση «δεν υπάρχει υποψία σπρωξίματος».

Η έκθεση της αστυνομίας

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η έκθεση της αστυνομίας του Μαϊάμι αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με τους ερευνητές, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου περίπου στις 12.39 π.μ., η αστυνομία και η πυροσβεστική ομάδα του Bal Harbor στάλθηκαν στο St. Regis Bal Harbor Resort, 9703 Collins Avenue, για έναν άνδρα που πήδηξε από ένα μπαλκόνι.

Το αστυνομικό τμήμα του Miami - Dade και το γραφείο ανθρωποκτονιών ανταποκρίθηκαν άμεσα και ανέλαβαν την έρευνα για την προφανή αυτοκτονία του κ. Κονσταντίν Κολτσόφ (17/04/1981). Δεν υπάρχει υποψία σπρωξίματος».

αυτοκτονίαθάνατοςΑρίνα Σαμπαλένκαειδήσεις τώρααθλητήςχόκεϊΜαιάμι