Αθλητισμός|04.04.2019 10:11

Χάρις Παύλου: Η Ελληνοκύπρια βασίλισσα του freestyle που μιμείται τον Ρονάλντο (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Γεννημένη στη Μεγάλη Βρετανία και με ελληνοκυπριακές ρίζες η Χάρις Παύλου έδειχνε από μικρή πως δεν είναι μία συνηθισμένη κοπέλα. Αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Άρσεναλ, λατρεύει το ποδόσφαιρο και έχει ερωτική σχέση με τη μπάλα.

Από μικρή αντί να ντύνει και να περιποιείται κούκλες, περνούσε πολλές ώρες με μια μπάλα. Εκανε τα κόλπα της στο μικρό χώρο του δωματίου του της, σε εξωτερικούς χώρους, ακόμα και όταν βρίσκονταν σε επίσημη έξοδο και φορούσε ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η μπάλα είχε γίνει η καλύτερη της φίλη σε σημείο να της... μιλάει τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά. 

 

Ένα πρωί αποφάσισε να τραβήξει βίντεο με τα κατορθώματα της και να το ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το έκανε από διάθεση να επικοινωνήσει μη γνωρίζοντας πως αυτή της η απόφαση θα άλλαζε ριζικά και την ζωή της.

 

Το βίντεο της στο Facebook τράβηξε την προσοχή του Ντάνι Μακ Γκι που είναι από τους πρώτους διδάξαντες και ιδρυτικό μέλος του Global Freestyle το οποίο τείνει να γίνει ένα ξεχωριστό άθλημα με όλο και περισσότερα μέλη.

 

Ο Μακ Γκι προσκάλεσε την Παύλου σε ένα δοκιμαστικό της εκπομπής που ονομάζεται Undercover Auditions και από τότε η φήμη της 28χρονης απογειώθηκε. Η συνεργασία με κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών δεν άργησε να έρθει και από τότε η Παύλου ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο επιδεικνύοντας τις δεξιοτεχνίες της.

 

Με ψηλοτάκουνα ή ξυπόλητη κοντρολάρει τη μπάλα με μεγάλη άνεση, αλλά το «σουξέ» της είναι οι μιμήσεις στο footwork του Κριστάνο Ρονάλντο. Τα καταφέρνει περίφημα κερδίζοντας τον θαυμασμό αλλά και τους επαίνους χιλιάδων θαυμαστών της που πλέον την αποκαλούν «η βασίλισσα του freestyle».

ποδόσφαιροΚριστιάνο ΡονάλντοΧάρις ΠαύλουGlobal FreestyleΑρσεναλΣπορ