Αθλητισμός|20.03.2024 22:13

Ο Προμηθέας Πάτρας λύγισε την ΑΕΚ στα Λιόσια και πήρε μεγάλη πρόκριση στην οχτάδα του BCL!

Newsroom

Έχοντας τον Χέιλ σε μεγάλη βραδιά ο Προμηθέας υπέταξε για τέταρτη φορά εφέτος την ΑΕΚ με 67-79, ξεπέρασε τη Χολόν στη βαθμολογία και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του BCL. Μετά το Περιστέρι και οι Πατρινοί έκλεισαν θέση για την οχτάδα...

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, που πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν στο Basketball Champions League, δεν έχασε την τελευταία ευκαιρία που είχε. Επικράτησε ξανά της ΑΕΚ και πήρε το εισιτήριο ως δεύτερος στον όμιλο, μαζί με τη Μούρθια, για τις 8 καλύτερες ομάδες του BCL με ρεκόρ 4-2. Ολοκλήρωσε όμως και τον εφιάλτη για την Ένωση που τελείωσε δίχως νίκη τη φάση των «16».

Τρομερή εμφάνιση Χέιλ

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Προμηθέα ήταν ο Χάντερ Χέιλ, που μίλησε σε κομβικά σημεία της αναμέτρησης και σταμάτησε στους 29 πόντους. Εξαιρετικός και ο Χάιμε Ετσενίκε, που πρόσθεσε άλλους 14 και έκανε double-double και με 11 ριμπάουντ. Στους 10 ο Αντώνης Κόνιαρης.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, πρώτος σκόρερ ήταν Μιντάουγκας Κουζμίνσκας με 15 πόντους, έχοντας και 8 ριμπάουντ, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να έχει άλλους 13 (7 ριμπ.) και τον Τζόρνταν ΜακΡέι 10.

Προμηθέας ΠάτραςΑΕΚειδήσεις τώραBasketball Champions League