Αθλητισμός|21.03.2024 22:43

Πάρτι της Εθνικής Ελλάδας στο ημίχρονο με 4άρα στο Καζακστάν! Δείτε τα γκολ της Γαλανόλευκης

Newsroom

Η Ελλάδα έχει στήσει... πάρτι στην OPAP Arena καθώς με τη συμπλήρωση 45 λεπτών προηγείται με το εντυπωσιακό 4-0 του Καζακστάν και βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στον τελικό των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στις 26 Μαρτίου στην Τιφλίδα. Ένα βήμα μακριά από τα τελικά του Euro η Γαλανόλευκη.

Δείτε τα γκολ

Η Ελλάδα μπήκε με ορμή στο γήπεδο και στο 8' απείλησε με σουτ του Πέλκα, ο οποίος νικήθηκε απ' τον Σάτσκι. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός πήρε το ριμπάουντ έβαλε ωραία το σώμα του και ανατράπηκε εντός περιοχής. Ο Μάκελι έδωσε το πέναλτι και στο 9' ο Μπακασέτας εκτέλεσε με δύναμη ανοίγοντας το σκορ για τη Γαλανόλευκη (1-0).

Η ελληνική ομάδα εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ, παρέμεινε με το πόδι στο... γκάζι και στο 15' σκόραρε για δεύτερη φορά βάζοντας σταθερές βάσεις πρόκρισης. Η μπάλα άλλαξε εξαιρετικά απ' τους Έλληνες διεθνείς. Ο Μπακασέτας άνοιξε για τον Μασούρα, ο οποίος σέντραρε θαυμάσια από τα δεξιά. Και ο Πέλκας με τρομερή κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο 24' το Καζακστάν άγγιξε το γκολ έστω κι από... σπόντα. Ο Τσεσνόκοφ έκλεψε απ' τον Τσιμίκα, σούταρε με δύναμη από μακρινή απόσταση, η μπάλα προσέκρουσε στο κεφάλι του Χατζηδιάκου και κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Βλαχοδήμου και κόρνερ. Αυτή η φάση λειτούργησε σαν καμπανάκι για την ελληνική ομάδα που αντιλήφθηκε ότι το ματς δεν είχε τελειώσει ακόμα.

Φρόντισε λοιπόν να το τελειώσει προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Στο 37' ο Κουρμπέλης έβγαλε εξαιρετική μακρινή μπαλιά για τον Μασούρα, ο οποίος με μια μαγική σέντρα με το εξωτερικό, βρήκε τον Ιωαννίδη, ο οποίος κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας του Καζακστάν και εκτέλεσε σε άδειο τέρμα για το 3-0!

Η Ελλάδα όμως δεν έμεινε εκεί σκοράροντας και τέταρτο γκολ με τη συμπλήρωση 40 λεπτών! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσιμίκας σέντραρε στην καρδιά της περιοχής του Καζακστάν, εκεί όπου ο Κουρμπέλης με κεφαλιά-δυναμίτη διαμόρφωσε το απίστευτο 4-0!

ειδήσεις τώραΕθνική ΚαζακστάνEuro 2024ΚαζακστάνΕθνική ομάδαEuroεθνική Ελλάδας