Ξύλο οπαδών Φλαμένγκο και Πενιαρόλ με φόντο την Κοπακαμπάνα (pic, vid)
NewsroomΑλλοι πηγαίνουν στην Κοπακαμπάνα για να απολαύσουν το μπάνιο τους ή για να κλοτσήσουν μια μπάλα, κι άλλοι για να παίξουν... ξύλο. Οπαδοί της Φλαμένγκο και της Πενιαρόλ λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της μεταξύ τους αναμέτρησης για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores συγκρούστηκαν με φόντο τη φημισμένη παραλία του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Οπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της Λατινικής Αμερικής, οι Βραζιλιάνοι και οι Ουρουγουανοί οπαδοί έδωσαν μάχες και συνεπλάκησαν σε πολλά σημεία της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης. Είναι χαρακτηριστικό πως η τοπική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τουλάχιστον 100 οπαδών της Πενιαρόλ, ενώ καταγράφηκαν και αρκετοί τραυματισμοί.
Στο αγωνιστικό σκέλος πάντως μεγάλη νικήτρια της αναμέτρησης που διεξήχθη στο ιστορικό Μαρακανά αναδείχθηκε η Πενιαρόλ που επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Βιάτρι στο 88'. Η ομάδα της Ουρουγουάης ισοβάθμησε με την Φλαμένγκο στην κορυφή του τέταρτου ομίλου και αμφότερες είναι φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Δείτε το video με τα επεισόδια:
- «Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
- Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
- Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
- Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη