Αθλητισμός|22.03.2024 17:42

Σπαρταριστές αποκαλύψεις του Ντέιβιντ Μπέκαμ για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι: «Έκλαιγα και η Βικτόρια με ρωτούσε αν πέθανε κάποιος»

Newsroom

Ο Λιονέλ Μέσι μαγεύει τα πλήθη στο MLS και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ -εννέα μήνες μετά τη μεγάλη μεταγραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ στην Ίντερ Μαϊάμι- αποκάλυψε λεπτομέρειες της ιστορικής συμφωνίας αλλά και πώς βίωσε τη στιγμή που ο Λίο απάντησε θετικά στην πρόταση της αμερικανικής ομάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ντέιβιντ Κόρντεν αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ. Ο ίδιος και η σύζυγός του Βικτόρια Μπέκαμ βρίσκονταν στην Ιαπωνία και τα ξημερώματα χτύπησε το τηλέφωνό του. Ο Λιονέλ Μέσι είχε αποφασίσει να μετακομίσει στο Μαϊάμι και ο Μπέκαμ έβαλε τα κλάματα μέσα στη νύχτα. Η Βικτόρια, μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, ρώτησε τον Μπεκς αν «πέθανε κάποιος»!

«Έβαλα τα κλάματα γιατί είναι ο Λίο»

«Ήμουν στην Ιαπωνία μαζί με τη Βικτόρια και ήταν 4-5 το πρωί, όταν το τηλέφωνο μου άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα. Η Βικτόρια με σκούντηξε και μου είπε να το κλείσω. Ότι πρέπει να ξεκουραστούμε επειδή ήμασταν από το τζετ λαγκ. Όμως εγώ κοίταξα τα μηνύματα και είδα ότι ο Μέσι είχε αποφασίσει να υπογράψει στο Μαϊάμι. Έβαλα τα κλάματα γιατί είναι… ο Λίο, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών! Τότε η Βικτόρια με ρώτησε γιατί κλαίω, τι έχει συμβεί και αν πέθανε κάποιος» είπε ο Μπέκαμ, ο οποίος αποκάλυψε ότι η πρώτη επαφή των δύο πλευρών είχε γίνει πέντε χρόνια πριν!

Παράλληλα, ανέφερε πως μέχρι να δει τον Μέσι στο Μαϊάμι δεν πίστευε ότι αυτή η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Όπως ανέφερε χαριτολογώντας, μέσα του πίστευε ότι ίσως είχε υπογράψει κάποιον άλλον κι όχι τον Μέσι. Ίσως τον αδερφό του! «Όταν ήταν να τον υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο, μέχρι να κατέβει, πίστευα ότι ίσως έχουμε υπογράψει τον αδερφό του, δεν μπορούσα να το πιστέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπέκαμ.

Βικτόρια ΜπέκαμΛιονέλ ΜέσιΙντερ ΜαϊάμιΝτέιβιντ ΜπέκαµMLSειδήσεις τώρα