Αθλητισμός|24.03.2024 21:35

Έφτασε στη Γεωργία η Εθνική ομάδα για τον «τελικό της δεκαετίας» - Σε πολλαπλάσια τιμή στη «μαύρη» αγορά τα εισιτήρια του αγώνα!

Newsroom

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται ένα ματς μακριά απ' το Euro και η αποστολή της Γαλανόλευκης βρίσκεται ήδη στη Γεωργία για τον μεγάλο τελικό της Τρίτης (26/3) που θα δώσει το εισιτήριο για το τουρνουά της Γερμανίας.

Οι Έλληνες παίκτες, οι οποίοι προπονήθηκαν το πρωί της Κυριακής, αναχώρησαν το μεσημέρι από το Ελ. Βενιζέλος και το απόγευμα έφτασαν στην Τιφλίδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο παιχνίδι, τον «τελικό της δεκαετίας», όπως χαρακτηρίζεται το ματς...

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής στο Boris Paichadze National Stadium είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (25/03) στις 19.30, ενώ νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Γκουστάβο Πογιέτ.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα

Το θετικό για τον Ουρουγουανό κόουτς είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα καθώς και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης προπονήθηκε κανονικά έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Στη μαύρη αγορά τα εισιτήρια

Την ίδια ώρα, η Ομοσπονδία της Γεωργίας ανακοίνωσε sold out για τη μεγάλη «μάχη» καθώς στο γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι από 54.000 θεατές! Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την τεράστια ζήτηση και πωλούν εισιτήρια στη μαύρη αγορά σε τιμές πολλαπλάσιες της αρχικής αξίας τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα του γεωργιανού Τύπου, δύο εισιτήρια που πωλήθηκαν για 34 ευρώ πλέον κοστολογούνται από επιτήδειους μέχρι και 238 ευρώ, ενώ τέσσερα «μαγικά χαρτάκια» αρχικής αξίας 68 ευρώ πωλούντα στα 477!

Εθνική ομάδαεθνική ΕλλάδαςΓεωργίαNations Leagueειδήσεις τώρα