Αθλητισμός|25.03.2024 21:40
Στις... φλόγες η πλατεία Αριστοτέλους για τα 110 χρόνια ζωής του Άρη!
NewsroomΟ Άρης γιορτάζει 110 χρόνια ζωής και οι οπαδοί του γέμισαν την πλατεία Αριστοτέλους σε μια άκρως κιτρινόμαυρη βραδιά.
Αθλητές και προπονητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση και βραβεύτηκαν, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής και μπασκετικής ομάδας, που αποθεώθηκαν και έγιναν ένα με τον κόσμο!
Μόλις το ρολόι έδειξε 19.14 -όπως το 1914 το έτος ίδρυσης του Άρη- επικράτησε πανζουρλισμός στην πλατεία Αριστοτέλους με εκατοντάδες καπνογόνα και βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμη
- Δύσκολος χειμώνας: Ντόμινο αυξήσεων στην ενέργεια φέρνει μέτρα... με τον μήνα - Τι θα πει σήμερα το απόγευμα ο Μητσοτάκης
- Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Εξετάζεται αν οι νεαροί έκαναν live στο TikTok - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τους 3 νεκρούς
- «Ήταν κατουρημένα και κλαμένα»: Ξέχασαν παιδάκια σε σχολικό λεωφορείο για 5 ώρες
- Αντίδραση τουρκικού ΥΠΑΜ στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο Καστελόριζο: Μιλά ξανά για αποστρατιωτικοποίηση