Αθλητισμός|25.03.2024 21:40
Στις... φλόγες η πλατεία Αριστοτέλους για τα 110 χρόνια ζωής του Άρη!
NewsroomΟ Άρης γιορτάζει 110 χρόνια ζωής και οι οπαδοί του γέμισαν την πλατεία Αριστοτέλους σε μια άκρως κιτρινόμαυρη βραδιά.
Αθλητές και προπονητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση και βραβεύτηκαν, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής και μπασκετικής ομάδας, που αποθεώθηκαν και έγιναν ένα με τον κόσμο!
Μόλις το ρολόι έδειξε 19.14 -όπως το 1914 το έτος ίδρυσης του Άρη- επικράτησε πανζουρλισμός στην πλατεία Αριστοτέλους με εκατοντάδες καπνογόνα και βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμη
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο