Αθλητισμός|26.03.2024 22:40

Έστησαν πάρτι οι Γεωργιανοί: Χιλιάδες οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την ιστορική πρόκριση στο Euro

Newsroom

Η Εθνική Γεωργίας νίκησε την Ελλάδα στα πέναλτι με 4-2 και πήρε την πρόκριση στο Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της, γεγονός που ώθησε χιλιάδες οπαδούς να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες!

Την ώρα που οι Έλληνες παίκτες ήταν απαρηγόρητοι, στο στάδιο Μπόρις Παϊχάντζε στήθηκε ένα ξέφρενο πάρτι καθώς οι Γεωργιανοί ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς με το φινάλε της αναμέτρησης.

Εισβολή στην αίθουσα Τύπου από τους παίκτες

Λίγο αργότερα, ο σούπερ σταρ της Γεωργίας Κβίτσα Κβαρατσκέλια και οι συμπαίκτες του, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, εισέβαλαν στην αίθουσα Τύπου και συνέχισαν το πάρτι!

Το πάρτι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου επικράτησε ο απόλυτος... χαμός με τραγούδια, συνθήματα και χορούς!

Κβαρατσκέλια: «Πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα»

Ο άσος της Νάπολι και μεγάλος ηγέτης της γεωργιανής ομάδας, ήταν πανευτυχής όπως φάνηκε στις δηλώσεις του στη Nova. Έχοντας πάρει αγκαλιά τον Έλληνα δημοσιογράφο και κρατώντας ο ίδιος το μικρόφωνο είπε: «Γράψαμε ιστορία. Ήταν δύσκολο, επειδή παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε σε κάθε στιγμή. Πιέζαμε για 120 λεπτά. Είναι μια φανταστική μέρα. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Πριν από τον αγώνα είπα στα παιδιά ότι παίζαμε 60.000 εναντίον 11. Το είδατε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους που μας υποστήριζαν για 120 λεπτά. Ευχαριστώ. Τα καταφέραμε και πάμε στο επόμενο επίπεδο. Όλοι οι παίκτες είναι ήρωες, όχι μόνο σήμερα. Είναι μέρος αυτού που κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια».

Ερωτηθείς για την Εθνική Ελλάδας, είπε: «Ήταν καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά στην άμυνα, ήταν η μέρα μας και κερδίσαμε. Η Ελλάδα έχει κορυφαίους παίκτες. Ίσως την επόμενη φορά θα πάνε εκείνοι, επειδή είναι καλή ομάδα. Καλή τύχη. Ήταν καλοί. Ίσως την επόμενη φορά νικήσουν».

Εθνική ομάδαειδήσεις τώραEuroΓεωργίαΕθνική ΓεωργίαςEuro 2024εθνική Ελλάδας