Αθλητισμός|30.03.2024 19:50

Super League: Ανάσα παραμονής του Βόλου με 4άρα στην Κηφισιά!

Newsroom

Με μια ευρεία νίκη επί της Κηφισιάς ο Βόλος έκανε άλμα παραμονής στη Super League! Η θεσσαλική ομάδα μετά την επικράτηση στην έδρα κυριάρχησε με 4-1 για τη 4η αγωνιστική των πλέι άουτ και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό, ο Bόλος άρχισε κάτι περισσότερο από ιδανικά το παιχνίδι καθώς μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ με σουτ του Κόμπα μέσα απ' την περιοχή. Το εκρηκτικό διάστημα των γηπεδούχων συνεχίστηκε καθώς με τη συμπλήρωση 11 λεπτών σκόραραν για δεύτερη φορά. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Γκαρσία με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Τα δεδομένα στο ματς άλλαξαν στο 33', οπότε η Κηφισιά επέστρεψε στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Ο Ματέους Σάντος έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Οζέγκοβιτς με πλασέ μείωσε σε 2-1.

Πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου όμως ο Βόλος σκόραρε για τρίτη φορά. Στο 45+2' ο Γκαρσία εκτέλεσε τον Αναγνωστόπουλο διαμορφώνοντας το 3-1. Το... πάρτυ του Βόλου ολοκληρώθηκε στο 85' με τον Μωραίτη να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 4-1.

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς (90’+3’ Τρουιγέ), Ντε Καμπς, Κόμπα (71’ Μπερτόλιο), Μύγας, Ασεχνούν, Γκαρσία (82’ Μωραϊτης).

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Μιλίσεβιτς (79’ Γιόβαντσιτς), Γκόμπελιτς (46’ Τεττέη), Τσανάτζια (63’ Πρίτσας), Οζέγκοβιτς, Σναϊντερλέν (63’ Σολόα), Μενέντες (46’ Κλωναρίδης), Μπιφουμά, Μπαρμπόσα.

ειδήσεις τώραSuperLeagueΚηφισιάΒόλος ΝΠΣ