Αθλητισμός|30.03.2024 21:50

Super League: Ισοπαλία στα Γιάννενα με πολύτιμο βαθμό για τον Παναιτωλικό και... ζόρια για τον ΠΑΣ

Newsroom

Ο Παναιτωλικός πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το μεταξύ τους 1-1 στους Ζωσιμάδες για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή καθώς άφησε τους Γιαννιώτες στην τελευταία θέση και στο -5, ενώ ξέφυγε δύο πόντους κι απ' την προτελευταία Κηφισιά.

Βαθμολογία

  • Βόλος 25
  • Παναιτωλικός 24
  • Κηφισιά 22
  • ΠΑΣ Γιάννινα 19

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό κι από τις δυο ομάδες. Μάλιστα στο 8’ Χουάνπι και Μαυρίας συνεργάστηκαν, ο τελευταίος γύρισε στον Καρέλη ο οποίος σκόραρε όμως, έπειτα από παρέμβαση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Αντίθετα, μέτρησε κανονικά το γκολ του Κόντε στο 25’. Ο Ισπανός επιθετικός έγινε αποδέκτης της ωραίας συνεργασίας των Ροσέρο, Σόρια και πρόλαβε τον Μλάντεν για να κάνει το 1-0.

Το παιχνίδι ήρθε σε απόλυτη ισορροπία στο 71', οπότε ο Ντίας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Θα μπορούσε πάντως η ιστορία του ματς να ήταν διαφορετική καθώς προηγουμένως οι γηπεδούχοι είχαν χάσει σπουδαία ευκαιρία να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα με τον Τζίνο που αστόχησε.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «καίγονταν» για βαθμούς και βγήκαν μαζικά μπροστά, με τον Κόντε να κάνει ωραία κίνηση αλλά να αστοχεί στο 81’ και τον Μάριο Οικονόμου να σώζει, με τον Λούκας Τσάβες εξουδετερωμένο, το πλασέ του Παναγιώτη Τζίμα στις καθυστερήσεις. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι, Σόρια, Κιάκος (78’ Τσαούσης), Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο (87’ Ροζάλες), Καραχάλιος, Ριένστρα (71’ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (71’ Μπατίστ), Κόντε.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν (55’ Πέρες), Ταμπίτζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Τσιγγάρας (66’ Λομονάκο), Χατζηθεοδωρίδης (66’ Ντουάρτε), Χουάνπι (87’ Λιάβας), Καρέλης, Ντίαζ (87’ Μπακάκης).

ΠαναιτωλικόςΠΑΣ ΓιάννιναSuperLeagueειδήσεις τώρα