Αθλητισμός|31.03.2024 20:50

Premier League: Ισόπαλο το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ με κερδισμένη τη Λίβερπουλ!

Newsroom

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ έμειναν στο 0-0 στο μεγάλο ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής στην Premier League και η Λίβερπουλ είναι εκείνη που χαμογέλασε. Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της Μπράιτον, οι Κόκκινοι είδαν τους δύο συνδιεκδικητές του τίτλου να κολλάνε στο απόλυτο μηδέν. Η ομάδα του Κλοπ παρέμεινε μόνη στην κορυφή έχοντας +2 βαθμούς απ' την Άρσεναλ και +3 απ' τη Σίτι κι ενώ απομένουν εννέα αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν.

Μετά από οχτώ σερί νίκες που μετρούσαν οι Πολίτες απέναντι στους Κανονιέρηδες στην έδρα τους, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα κατάφερε να φύγει αήττητη απ' το Έτιχαντ.

Η Σίτι, όπως έκανε και στα προηγούμενα ντέρμπι στην έδρα της, ζορίστηκε αρκετά. Μετά το 1-1 με Λίβερπουλ, Τσέλσι και Τότεναμ, κόλλησε στο... μηδέν απέναντι στην Άρσεναλ, η οποία από την πλευρά της είχε την πρώτη βαθμολογική απώλεια μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες!

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα δεν μπόρεσε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Δεκέμβριο και την ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα (6/12/2023), 

Μάντσεστερ ΣίτιΑρσεναλειδήσεις τώραPremier League