Αθλητισμός|31.03.2024 22:30

Εκρηκτικός Άρης λύγισε τη Λαμία με τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά κι έκανε το «δύο στα δύο» στα πλέι οφ!

Newsroom

Με ένα τρομερό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πέτυχε τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά και έφτασε σε μια άνετη νίκη επί της Λαμίας με 3-1. Οι Κίτρινοι ήταν ανώτεροι και επικράτησαν δίκαια πανηγυρίζοντας τη δεύτερη σερί νίκη τους έπειτα από δύο αγωνιστικές στα π΄λέι οφ καθώς είχε προηγηθεί και η νίκη επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα. Σκόρερ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου οι Σουλεϊμάνοφ, Μανού Γκαρθία και Μπράμπετς.

Η βαθμολογία των πλέι οφ

  1. ΑΕΚ 65
  2. ΠΑΟΚ 63
  3. Παναθηναϊκός 59
  4. Ολυμπιακός 57
  5. Άρης 48
  6. Λαμία 34

Λίγες φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο που ήταν κλειστό και δίχως καλό ρυθμό. Ο Άρης δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ στο 7' με τον Μορόν και στο 15' με τον Σουλεϊμάνοφ, ενώ η Λαμία απείλησε στο 14' με τον Μαρτίνεθ αλλά και στο 40' με τον Μάλτσι στη μεγαλύτερη ευκαιρία του 45λεπτου. Γκολ όμως δεν επιτεύχθηκε σε καμία απ' τις δυο πλευρές του γηπέδου.

Ο Άρης μπήκε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 55' με καταπληκτικό σουτ του Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος έγραψε το 1-0.

Και προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι Κίτρινοι βρήκαν και δεύτερο γκολ. Στο 56' ο Μανού Γκαρθία με ένα απίθανο μακρινό σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Άρη (2-0).

Το εκρηκτικό τετράλεπτο της ομάδας του Μάντζιου ολοκληρώθηκε με ένα τρίτο γκολ! Στο 59' ο Μπράμπετς με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 3-0.

Στο 89' η Λαμία μείωσε με προβολή του Κοντονίκου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φαμπιάνο (78' Ρόουζ), Μπράμπετς, Ζιλ (63' Βερστράτε), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (74' Τζούρασεκ), Μορόν, Ανσαριφάρντ (46' Σαβέριο), Σουλεϊμάνοφ (63' Φετφατζίδης).

Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (66' Λέικ), Σλίβκα (66' Τόσιτς), Στάνκο (66' Σαντάνα), Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (66' Τζανδάρης), Μάλτσι (84' Κοντονίκος).

SuperLeagueΛαμία ΠΑΕΑρηςειδήσεις τώρα