Αθλητισμός|03.04.2024 18:15

Με δύο γκολ στο φινάλε ο Λεβαδειακός έμεινε όρθιος στη Λάρισα και ετοιμάζεται για Super League

Newsroom

Με ένα τρομερό come back στα τελευταία λεπτά ο Λεβαδειακός βρέθηκε απ' το εις βάρος του 2-0 στο 2-2 απέναντι στην ΑΕΛ και διατήρησε το +7 απ' τη θεσσαλική ομάδα που τον φέρνει πιο κοντά στην επιστροφή στη Super League.

Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 2 δεν είχε νικητή μολονότι μέχρι το 86' η ΑΕΛ νικούσε με 2-0. Οι Βοιωτοί με μεγάλη αντεπίθεση στο φινάλε ισοφάρισαν και παρέμειναν σε απόσταση ασφαλείας απ' την ομάδα της Λάρισας κι ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για τη λήξη του μίνι πρωταθλήματος.

Tα δύο γκολ του Λεβαδειακού

Το ντέρμπι κορυφής ξεκίνησε ιδανικά για τους Βυσσινί, που προηγήθηκαν πολύ γρήγορα 2-0, με δύο τέρματα του Φατάι, στο 5΄ και στο 12΄. Ο βασικός τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Κώστας Θεοδωρόπουλος, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 50΄ από τον Στέφανο Σουλούκο, ο οποίος λίγο μετά την είσοδό του στο ματς (56΄) απέκρουσε πέναλτι του Νίκα. Στο 73΄ αποβλήθηκαν μετά από αψιμαχία οι Πλέγας από την ΑΕΛ και Λιάγκας από τον Λεβαδειακό, αλλά ως το 88΄ τίποτα δεν άλλαξε. Σε αυτό το σημείο ο Τσιριγώτης μείωσε και «έβαλε φωτιά» στο παιχνίδι, με τον Ρομό στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων να χαρίζει στον Λεβαδειακό την υπερπολύτιμη ισοπαλία.

Τα highlights

Συναρπαστική εξέλιξη είχε και το άλλο σημερινό ματς των Play Off του Α΄ Ομίλου, όπου ΑΕΚ Β΄ και Μακεδονικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στο «Σεραφείδειο», με τον Ζίνι να ισοφαρίζει με πέναλτι για την Ένωση στις καθυστερήσεις. Στα Play Out, ο ουραγός Αιολικός απέκτησε δικαίωμα στην... ελπίδα, καθώς επικράτησε 1-0 του Καμπανιακού στη Χαλάστρα. Ο ΠΑΟΚ Β΄ νίκησε 4-2 την Κοζάνη και παραμένει στην πρώτη θέση, ενώ ο Ηρακλής απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση και διατήρησε το +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αποτελέσματα πλέι οφ

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των Play Off του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

  • ΑΕΛ-Λεβαδειακός 2-2
  • ΑΕΚ Β΄-Μακεδονικός 3-3
  • Ρεπό: Νίκη Βόλου

Βαθμολογία (Σε 2 αγώνες)

1. Λεβαδειακός 35 -3αγ.

2. ΑΕΛ 28 -3αγ.

3. ΑΕΚ Β΄ 18

4. Νίκη Βόλου 17

5. Μακεδονικός 17

Αποτελέσματα πλέι άουτ

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των Play Out του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΟΤ Ηρακλής 0-0

  • ΠΑΟΚ Β΄-Κοζάνη 4-2
  • Καμπανιακός-Αιολικός 0-1

Βαθμολογία (Σε 3 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ Β΄ 21 -2αγ.

2. ΠΟΤ Ηρακλής 18

3. Κοζάνη 16

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 16

5. Καμπανιακός 15 -2αγ.

6. Αιολικός 14

Superleague2SuperLeagueΑΕΛειδήσεις τώραΛεβαδειακός