Αθλητισμός|05.04.2019 08:49

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Κούτρη, Καμαρά, Σισέ

Σταύρος Γεωργακόπουλος

Πρόθεση του Πέδρο Μαρτίνς είναι να διατηρηθούν στο ρόστερ του Ολυµπιακού τα βασικά γρανάζια της µηχανής, ώστε να µην υπάρξουν πισωγυρίσµατα στην καλή δουλειά που άρχισε πέρυσι το καλοκαίρι. Οπως, όµως, είναι δεδοµένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν σε θέσεις-κλειδιά, είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις και -όπως όλα δείχνουν- πωλήσεις.

Σύµφωνα µε πληροφορίες από κύκλους µάνατζερ που έχουν επαφές µε τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, οι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν τοποθετηθεί στην πρώτη σειρά της βιτρίνας για πιθανή πώληση στη διάρκεια του καλοκαιριού είναι οι Κούτρης, Καµαρά και Σισέ. Με τη συγκεκριµένη σειρά, αν και στη διάρκεια ενός παζαριού τίποτα δεν αποκλείεται. Ο Κούτρης έχει µπει για τα καλά στο µάτι συλλόγων του εξωτερικού. Μπορεί άνθρωποι που παρακολουθούν την υπόθεση να θεωρούν δύσκολη τη µετακίνησή του στην Αγγλία λόγω των ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριµένου πρωταθλήµατος, ωστόσο υπάρχουν οι προοπτικές της Γερµανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Ο διεθνής µπακ µπορεί να φέρει προσφορά των 7-8 εκατοµµυρίων που ζητούν οι «ερυθρόλευκοι» και σε µια τέτοια περίπτωση θα γίνει κίνηση για τον αντικαταστάτη του. Από το εγχώριο πρωτάθληµα στο συρτάρι του Ολυµπιακού υπάρχουν τα ονόµατα των Κυριακόπουλου (Αστέρας Τρίπολης) και Βαλεριάνου (Αρης), ενώ δεν αποκλείεται και κάποια νέα περίπτωση... Μαζουακού από το εξωτερικό και δη από τη Γαλλία µε υπόδειξη Μοδέστο, που θα κληθεί να πλαισιώσει τον Τσιµίκα.

Μετά το Κόπα Αφρικα

Σε ό,τι αφορά τους Καµαρά, Σισέ, είναι ξεκάθαρο πως βρίσκονται στο στόχαστρο οµάδων του εξωτερικού, ωστόσο το τι θα γίνει αναφορικά µε το µέλλον τους θα φανεί µετά το Κόπα Αφρικα. Οι ενδιαφερόµενοι έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν τους δύο ποδοσφαιριστές στο µεγάλο ραντεβού µεταξύ Εθνικών οµάδων, οπότε θα βγάλουν και πιο ασφαλή συµπεράσµατα πριν φτάσουµε σε συγκεκριµένες προσφορές.

Επειδή, όµως, και οι δύο έχουν εκτοξεύσει τις µετοχές τους, ιδιαίτερα ο Καµαρά, οι αρµόδιοι του συλλόγου ψάχνονται από τώρα για πιθανούς αντικαταστάτες. Χθες υπήρξαν δηµοσιεύµατα στη Γαλλία για ενδιαφέρον από τη Μονακό και τη Λιόν, αλλά µάλλον αποτελούν... ουρά ανάλογων σεναρίων στη χώρα µας. Από τον άξονα, επίσης, θεωρείται δεδοµένη και η αποχώρηση του Νάτχο, ο οποίος, όπως σας έχουµε ενηµερώσει σχετικά, δεν προσέφερε τα αναµενόµενα σύµφωνα µε τις αποδοχές του, που φτάνουν στα 900.000€ ετησίως.

ΟλυμπιακόςΛεονάρντο ΚούτρηςΜαντί ΚαμαράΠάπε Σισέ