Αθλητισμός|05.04.2024 11:15

Επίθεση με πέτρες και τραυματισμός ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι της Ροζάριο Σεντράλ με την Πενιαρόλ για το Copa Libertadores

Newsroom

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Ροζάριο Σεντράλ με την Πενιαρόλ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores. Το παιχνίδι έγινε στην έδρα της Ροζάριο και η ομάδα της Αργεντινής επικράτησε 1-0. Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες του ουρουγουανικού συλλόγου έσπευσαν προς το μέρος της εξέδρας, όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοί της Πενιαρόλ, προκειμένου να τους ευχαριστήσουν που βρέθηκαν δίπλα τους. Ωστόσο δέχτηκαν βροχή από αντικείμενα από τους οπαδούς της Ροζάριο.

Μια πέτρα τραυμάτισε στο ζυγωματικό τον άσο της Πενιαρόλ, Μάξι Ολιβέιρα, ο οποίος αποχώρησε αιμόφυρτος απ' τον αγωνιστικό χώρο. Φανερά εκνευρισμένος ο Ολιβέιρα τα έβαλε με την εξέδρα, όμως τον συγκράτησαν οι συμπαίκτες του, οι οποίοι τον οδήγησαν στα αποδυτήρια.

Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Πενιαρόλ, ο παίκτης έχασε τις αισθήσεις για μερικά δευτερόλεπτα καθώς λιποθύμησε. Αργότερα διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα, ενώ υποβλήθηκε και σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες βγήκαν καθαρές με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο.

«Ο Μάξι λιποθύμησε για μια στιγμή. Του πέταξαν μια πέτρα οι οπαδοί της Ροζάριο Σέντραλ», τόνισε ο εκπρόσωπος της Πενιαρόλ, Χούλιο Τροτσάνσκι.

ειδήσεις τώρατραυματισμόςΑργεντινήCopa Libertadoresεπεισόδια