Αθλητισμός|06.04.2024 21:50

Τρίτη σερί νίκη και άλμα παραμονής του Βόλου στο Αγρίνιο -Σε δύσκολη θέση ο Παναιτωλικός

Newsroom

Σπουδαία νίκη -την τρίτη συνεχόμενη στα πλέι άουτ της Super League- πανηγύρισε ο Βόλος που πέρασε απ' την έδρα του Παναιτωλικού και έκανε άλμα παραμονής. Αντιθέτως, η ομάδα του Αγρινίου -σε συνδυασμό με τη νίκη της Κηφισιάς επί του Αστέρα στην Τρίπολη- έμεινε προτελευταία και βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική η Κηφισιά υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Καισαριανή σε ένα ματς που είναι πιθανό να κρίνει την κατηγορία...

Βαθμολογία πλέι άουτ

  • Ατρόμητος 33
  • Πανσερραϊκός 31
  • Αστέρας 31
  • ΟΦΗ 30
  • Βόλος 28
  • Κηφισιά 25

------------------------------

  • Παναιτωλικός 24
  • ΠΑΣ Γιάννινα 19

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με τον Ασεχνούν, ο οποίος με τρομερό σουτ, έστειλε στο αριστερό γάμα της εστίας του Παναιτωλικού την μπάλα διαμορφώνοντας το 1-0. Στο 43΄ η ομάδα του Αγρινίου έφτασε κοντά στο 1-1, με τον Οικονόμου, ο οποίος έκανε το σουτ από κοντά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα εκτός εστίας. Και στο 45ο λεπτό, ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι, με τον Φακούντο Πέρες να κάνει την προβολή και να στέλνει τη μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Ο Παναιτωλικός αναζητούσε εναγωνίως την ισοφάριση. Δύο φορές ο Χουάνπι βρέθηκε σε θέση να την πετύχει, αλλά δεν τα κατάφερε. Συγκεκριμένα, στο 47΄, με εκτέλεση φάουλ του επιθετικού μέσου από τη Βενεζουέλα, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 59΄ ο ίδιος είδε τον Ούγγρο τερματοφύλακα του Βόλου, Ντάνιελ Κόβατς ν' αποκρούει το δυνατό του σουτ.

Στο 88΄, ο Παναιτωλικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Λομόνακο στο τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 89' έμεινε με δέκα παίκτες ο Βόλος, όταν ο Άλχο αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα, για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

Στο 90+2', ο Λομόνακο σούταρε δυνατά, αλλά από τις κόντρες η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Κόβατς. Και στο 90+5', ο Παναιτωλικός είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς, όταν ο Ντουάρτε έπιασε «κεραυνό» μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κόβατς ήταν εκεί για ν' αποτρέψει την ισοφάριση, με εξαιρετική επέμβαση. Στο 90+6', ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να μείνει με δέκα παίκτες, αφού ο Μλάντεν είδε δεύτερη κίτρινη.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46΄ Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (86΄ Μπρούνο), Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι (78΄ Λιάβας), Καρέλης (54΄ Λομόνακο), Ντίας (78΄ Μπουζούκης)

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος (63΄ Τρουιγέ), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (85΄ Μπερτόλιο), Μύγας, Ασεχνούν (85΄ Ποπέσκου), Γκαρσία (76΄ Μωραϊτης)

ΠαναιτωλικόςΒόλος ΝΠΣSuperLeagueειδήσεις τώρα