Αθλητισμός|05.04.2019 13:44

ΑΕΚ: Ψάχνεται στα δεξιά για το καλοκαίρι

Σταύρος Καζαντζόγλου

Στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, μια από τις ελάχιστες θέσεις που δεν «πονοκεφάλιασαν» την ΑΕΚ, ήταν αυτή του δεξιού μπακ. Τόσο ο Μιχάλης Μπακάκης, όσο και ο Ροντρίγκο Γκάλο, κάλυψαν με επάρκεια την πλευρά και προσέφεραν πολλές και σημαντικές λύσεις. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, παίζοντας και σε άλλες θέσεις, λόγω των κενών που υπήρχαν.

Ωστόσο, ενόψει καλοκαιριού, το θέμα ενίσχυσης στο δεξί άκρο της άμυνας έχει ανοίξει για τα καλά για την ΑΕΚ. Και αυτό γιατί ο Γκάλο είναι στην έξοδο, καθώς αν και μπήκε Απρίλης, δεν έχει υπάρξει καμία κουβέντα για την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του. Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο παίκτης, φαίνεται πως ψάχνουν κάτι καλύτερο. Αν δεν το βρουν, ίσως καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Είναι αναγκαίο να σημειωθεί, πως βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται ούτε η παρουσία του Μπακάκη. Επειτα από τη νέα εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποιεί με την ΑΕΚ και την καθιέρωση στην Εθνική, αρκετές ομάδες έχουν τον 28χρονο άσο στο μπλοκάκι τους. Στην ΑΕΚ δεν θα ήταν αρνητικοί, υπό το κατάλληλο τίμημα.

Στην ΑΕΚ ανήκει και ο Βασιλαντωνόπουλος, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Λαμία. Στις «κιτρινόμαυρες» σκέψεις πάντως, δεν φαίνεται να έχει υποστηρικτές η ιδέα της επιστροφής του. Αρα, οι λύσεις αναζητούνται εκτός. Ισως μια τέτοια να είναι ο Σάκιτς του Ατρόμητου, που έχει θετικά σχόλια. Αλλά δεν πρόκειται να είναι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς η ΑΕΚ φρόντισε να τελειώσει άμεσα το θέμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον μπακ του Παναθηναϊκού.

Ουσμάν ΚουλιμπαλίΑΕΚΜιχάλης ΜπακάκηςΣταύρος ΒασιλαντωνόπουλοςΡοντρίγκο ΓκάλοΕμάνουελ Σάκιτςποδόσφαιρο