Αθλητισμός|07.04.2024 18:58

Λαμία - Ολυμπιακός 1-5: Επιβλητικό πέρασμα των Ερυθρόλευκων με το μυαλό στη Φενέρ - Τα γκολ

Newsroom

Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός στη Λαμία, σκόραρε πέντε φορές (1-5), πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο κι έκανε διαχείριση πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ για τα προημιτελικά του Conference League την ερχόμενη Πέμπτη (11/4).

Η... δουλειά έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Ερυθρόλευκους. Ξεκούραστα, δίχως άγχος και με μια γεμάτη εμφάνιση. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τελείωσε το ματς από τα μισά του α' ημιχρόνου και στη συνέχεια έπαιξε στο... ρελαντί συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Η βαθμολογία

  1. ΠΑΟΚ 66
  2. ΑΕΚ 65
  3. Ολυμπιακός 63 (1 ματς περισσότερο)
  4. Παναθηναϊκός 62
  5. Άρης 48
  6. Λαμία 34 (1 ματς περισσότερο)

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 22' με τον Γιόβετιτς, ο οποίος απέφυγε το μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου και εκτέλεσε τον Κοσέλεφ για το 0-1. Ήταν το πέμπτο γκολ του Μαυροβούνιου με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. 

Πολύ γρήγορα οι Ερυθρόλευκοι κλείδωσαν το τρίποντο καθώς στο 26' σκόραραν για δεύτερη φορά με τον Ελ Κααμπί, ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Γιόβετιτς απ' τον Τσιλούλη.

Δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε του ημιχρόνου (45+1') ο Γιόβετιτς σέντραρε για τον Ελ Κααμπί. Κι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του για να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-3.

Ο Μεντιλίμπαρ έκανε αρκετές αλλαγές θέλοντας να ξεκουράσει παίκτες ενόψει της Φενέρ αλλά οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν να κυνηγούν το γκολ. Στο 81' οι Πειραιώτες πέτυχαν το 0-4 με αυτογκόλ του Κορνέζου.

Στο 85' ο Ελ Αραμπί έφυγε τετ α τετ με τον Κοσέλεφ, προσποιήθηκε, απέφυγε τον γκολκίπερ της Λαμίας και έγραψε το 0-5.

Η Λαμία διαμόρφωσε το τελικό 1-5 στο 88' μετά από ωραία κίνηση και τελείωμα του Λέικ.

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν (65' Βασιλαντωνόπουλος), Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Νούνιες, Στάνκο (46' Τζανδάρης), Τόσιο, Τσιλούλης (65' Τόσιτς), Μαρτίνεθ (76' Κοντονίκος), Σλίβκα (46' Μάλτσι)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι (46' Κίνι), Ρέτσος (59' Βέζο), Άμπι, Ρίτσαρντς, Έσε, Όρτα (71' Ιμπόρα), Μασούρας, Μαρτίνς (71' Καμπράλ), Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί (59' Ελ Αραμπί)

Λαμία ΠΑΕSuperLeagueΟλυμπιακόςειδήσεις τώρα