Αθλητισμός|07.04.2024 17:10

Basket League: Δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός αλλά νίκησε το μαχητικό Περιστέρι

Newsroom

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε ξανά αλλά όταν... σοβαρεύτηκε στο φινάλε του ματς, επικράτησε του μαχητικού Περιστερίου με 91-83 και έκανε το «δύο στα δύο» στο Top6 της Basket League.

Λίγες ημέρες πριν από τις μάχες τους με τη Φενέρμπαχτσε (12/4) και τη Βόννη (10/4) για Euroleague και BCL, αντιστοίχως, το Περιστέρι ήταν ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, που πάντως χρειάστηκε λίγα λεπτά για να καθαρίσει το παιχνίδι και να αποφύγει το άγχος στα τελευταία λεπτά. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος με 19 πόντους, ενώ για το Περιστέρι ξεχώρισε ο Νίκος Χουγκάζ με 5/5 τρίποντα. Οι Πειραιώτες είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων!

Έξαλλος ο Μπαρτζώκας έφυγε απ' τον πάγκο στη διάρκεια τάιμ άουτ

Ενδεικτικό της κακής εικόνας που είχαν για ένα μεγάλο διάστημα οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι η αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ. Ο έμπειρος κόουτς έβαλε τις φωνές στους Ερυθρόλευκους και στη συνέχεια απομακρύνθηκε απ' τον πάγκο χωρίς να δώσει οδηγίες στους παίκτες.

Ολυμπιακός: Γουόκαπ 10 (5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Κάναν 2, Φαλ 10 (9 ριμπάουντ), Παπανικολάου 3, Πίτερς 10, Γουίλιαμς-Γκος 19 (5 ασίστ), Ράιτ 18 (5 ριμπάουντ), Λαρεντζάκης 7, Μήτρου-Λονγκ, ΜακΚίσικ 12 (4 ασίστ)

Περιστέρι: Μήτρου-Λονγκ 15, Ράγκλαντ 4 (9 ασίστ), Ντάνγκουμπιτς 9, Τόμπσον 8 (6 ριμπάουντ), Χουγκάζ 18, Ξανθόπουλος, Λοβ 11, Πουλιανίτης 12, Κασελάκης 2, Ρένφρο 4, Ζούγρης

Basket LeagueΟλυμπιακόςειδήσεις τώραΠεριστέρι ΚΑΕ