Αθλητισμός|09.04.2024 15:00

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μεντιλίμπαρ για επέκταση συμβολαίου ως το 2025

Newsroom

Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για επέκταση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2025.

Η συμφωνία επιβεβαιώθηκε και από ισπανικές πηγές καθώς η ιστοσελίδα Relevo αναφέρει πως αρχικά ο Μεντιλίμπαρ είχε απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού για συμβόλαιο τεσσάρων μηνών συν ενός έτους, διότι δεν ήθελε να δεσμευτεί για μια επιπλέον σεζόν. Ωστόσο μετά τις πρώτες του εβδομάδες στην Ελλάδα, ο έμπειρος τεχνικός άλλαξε γνώμη και συμφώνησε για να παραμείνει στο Λιμάνι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ο Μεντιλίμπαρ είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και οι ιθύνοντες του κλαμπ είναι πεπεισμένοι ότι στα χέρια του, την επόμενη χρονιά, θα είναι και πάλι οι βασιλιάδες της Ελλάδας», σημειώνει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ, ο Ολυμπιακός απέκτησε σταθερότητα, βελτίωσε την απόδοσή του και έγινε πιο αποτελεσματικός, ενώ συνεχίζει στα προημιτελικά του Conference League έχοντας την προοπτική συμμετοχής σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Ολυμπιακόςειδήσεις τώραΧοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ