Αθλητισμός|09.04.2024 16:12

Προ των πυλών της Λίβερπουλ ο Ρούμπεν Αμορίμ! Προφορική συμφωνία των Κόκκινων με τον Πορτογάλο προπονητή

Newsroom

Ο Ρούμπεν Αμορίμ βρίσκεται προ των πυλών της Λίβερπουλ! Ο Πορτογάλος προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Κόκκινους προκειμένου να διαδεχτεί τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αποχωρεί απ' το Άνφιλντ το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Φλόριαν Πλέτερνμπεργκ, η Λίβερπουλ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Αμορίμ. Με ανάρτησή του στο Χ αποκάλυψε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του η Λίβερπουλ πέτυχε προφορική συμφωνία με τον προπονητή της Σπόρτινγκ Λισαβονας.

Οι δύο πλευρές αναμενέται να συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα για τις τελικές επαφές, ωστόσο φαίνεται πως έχει ήδη γίνει μία πολύ καλή προεργασία. Η συμφωνία αυτή αφορά συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Βεβαίως η υπόθεση δεν είναι εύκολη για τη Λίβερπουλ καθώς θα πρέπει να γίνουν διαπραγματεύσεις και με την Σπόρτινγκ, καθώς ο Πορτογάλος κόουτς δεσμεύεται με συμβόλαιο, στο οποίο προβλέπεται ρήτρα αποχώρησης. Επί του παρόντος όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι Κόκκινοι θα καταβάλλουν το ποσό ή αν θα ζητήσουν να διαπραγματευτούν με τα Λιοντάρια της Λισαβόνας.

ειδήσεις τώραPremier LeagueΣπόρτινγκ ΛισσαβόναςΛίβερπουλ