Αθλητισμός|10.04.2024 23:04
Μπεν ΜάκΛεμορ: Συνελήφθη για βιασμό ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ
NewsroomΜε την κατηγορία του βιασμού συνελήφθη στο Όρεγκον ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Μπεν ΜάκΛεμορ. Μάλιστα ο αθλητής που πέρασε τη σεζόν 2023/24 μεταξύ ΑΕΚ και Μπρέογκαν δικάζεται στη διάρκεια της ημέρας.
Σύμφωνα με το το KGW8, ο ΜάκΛεμορ συνελήφθη το πρωί της Τρίτης και οδηγήθηκε σε φυλακή του Όρεγκον Σίτι για α' βαθμού βιασμό, ενώ αντιμετωπίζει και άλλες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα.
Ο ΜάκΛεμορ σε επτά αγώνες με την ΑΕΚ στην Α1 είχε 9.7 πόντους και 3.9 ριμπάουντ ανά 19 λεπτά, ενώ σε 13 αγώνες με τη Μπρέογκαν στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε 13.7 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 25.2 λεπτά.
Διαβάστε ακόμη
- Μέχρι πού θα το πάει ο Ερντογάν: Η ενόχληση για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» και το επικίνδυνο σκηνικό στο Αιγαίο
- Χάος στους δρόμους της Αθήνας μετά από μπλακ άουτ στα φανάρια - Τι συνέβη
- Τρόμος στη Ρωσία: Η στιγμή που πολεμικό ελικόπτερο κάνει αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο
- Οι «μονόκεροι» της Αρκτικής έφεραν δυσάρεστα νέα: Τι συμβαίνει κάτω από τους πάγους της Γροιλανδίας